Isztambul

Isztambul reptéri transzfer


Foglaljon reptéri transzfert Isztambul repülőtérről a városba és a környező üdülőhelyekre. A háztól-házig transzfert a Suntransfers segítségével egyszerűen lefoglalhatja, bármelyik helyszínt választja megbízható reptéri transzfer gondoskodik arról, hogy kellemesen induljon nyaralása.

Isztambul Törökország gazdasági, kulturális és történelmi szíve. Régen Bizáncnak és Konstantinápolynak hívták. Isztambul egy eurázsiai transzkontinentális metropolisz, amely a Boszporusz-szorosnál található, ez a szoros választja el Európát és Ázsiát. A városban mintegy 15 millió ember él, ezzel a világ ötödik legnépesebb városa, és Európa legnagyobb városai közé tartozik. Törökország kulturális élete jelentős mértékben Isztambulhoz köthető, különösen az 1980-as és 1990-es évek óta.

Az İstanbul Modern, a Pera Múzeum, a Sakıp Sabancı Múzeum és a Santral İstanbul modern művészeti múzeumok, amelyek az 2000-es években nyitottak meg, hozzájárultak a város kozmopolita atmoszférájához.

Fedezze fel mindazt, amit Törökország természeti kincsei és épített öröksége kínál. Repülőtéri transzfer szolgáltató rögzített fix áron. A Suntransfer segítségével egyszerűen és kényelmesen juthat el az Isztambul reptérre, vagy a repülőtértől a lefoglalt szállásig. Páratlan szolgáltatás és célállomás kínálatuk a reptéri transzferektől a taxi szolgáltatásokig világszerte már több mint 500 repülőtéren érhető el.