Veszprém

Veszprém – Budapest / Budapest – Veszprém transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig, fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Veszprém, egyszerűen a reptérre


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos városában így Veszprémben is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Veszprém kiváló úti cél egy-két napos kirándulásokhoz is: gasztronómiai különlegességek, múzeumok és galériák, felújított Veszprémvölgy és az Állatkert, ami nagyszerű program az egész család számára. A palotákból, múzeumokból és templomokból álló várnegyed egy sétálóutca amely az ország egyik legjobb állapotban fennmaradt barokk utcája.

A város legfőbb látnivalói közé tartozik a Tűztorony, amely egyben a város szimbóluma is, a kilátóteraszáról csodás panoráma nyílik a városra és a környékre egyaránt, látnivalók között a Viaduktot ahonnan megcsodálhatjuk a veszprémi várat és a Bakony lankáit. A monumentális Veszprémi vár és az Érseki Palota a barokk építészet egyik remekműve.

Veszprém a királynék városa és a fesztiválok városa is, ugyanakkor a kirándulások remek kiindulópontja, hiszen a Balaton és a Bakony is elérhető közelségben található, amely rendkívül sokféle kulturális, kirándulási és kikapcsolódási programlehetőséget kínál az év minden szakában az idelátogató turisták számára. Látogasson el Veszprémbe, fedezze fel a város épített kincseit és kulturális kínálatát.

A Reptéri Transzfer kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Veszprémben, így Ön kényelmesen, gyorsan és pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Veszprémbe. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót veszprémi utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Székesfehérvár, reptéri transzfer Tata, reptéri transzfer Pápa, reptéri transzfer Dunaújváros, reptéri transzfer Ajka

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban