Pécs

Pécs – Budapest / Budapest – Pécs reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Pécs, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos nagyvárosában így Pécsen is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Pécs mediterrán hangulata, pezsgő kulturális élete, fesztiváljai, múzeumai és kávéházi teraszai sokak számára vonzó úti célt jelent a kétezer éves múlttal rendelkező városba.

A város főtere és legfőbb látványossága a török korból megmaradt dzsámi. Gázi Kászim pasa dzsámija a magyarországi török-iszlám építészet legmonumentálisabb alkotása, a város egyik jelképe.

A Szent István korában alapított székesegyház Pécs óvárosában a várfal mellett található, melyet egyaránt neveznek vártemplomnak, székesegyháznak bazilikának is.

A Zsolnay Kulturális Negyed az egykori Zsolnay kerámiagyár területén létrejött új kulturális centrum, amely Pécs egyik különleges látnivalója. A megújult tárlat a híres kerámiagyár alapítójának és családjának gazdag művészi munkásságát mutatja be.

A Victor Vasarely Múzeum a Káptalan utcában található, de nem messze innen a Csontváry Múzeum is megtekinthető a Janus Pannonius utcában. A belváros alatti ókeresztény sírkamrák 2000-ben kerültek fel az UNESCO világörökségek listájára, a látnivalók sorában érdemes felkeresni a Cella Septichora Látogatóközpontot.

A Reptéri Transzfer kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Pécsett, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Pécsre.

A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót pécsi utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Szekszárd, reptéri transzfer Dombóvár, reptéri transzfer Baja

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban