Szeged

Szeged – Budapest / Budapest – Szeged reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig, fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Szeged, egyszerűen a reptérre


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos megyeszékhelyén és nagyobb városaiban, így Szegeden is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Szeged kiváló úti cél lehet hosszabb nyaralásra is, de akár átutazóban is kellemes élményeket szerezhet. Rendkívüli adottságai vannak Magyarország egyik legnagyobb városának, egyben Csongrád-Csanád Megye székhelyének. A Dél-Alföldön helyezkedik el, és kettészeli a Tisza, valamint a Maros is része a városnak.

Számos programot nyújt az ide látogatóknak. Elsők között említhetjük a strandjait és termálfürdőit. A legismertebb az Anna Gyógy- és Termálfürdő, valamint az Anna-kút kapcsolódik hozzá, melynek az 1900-as évekre nyúlik vissza a története. De a Szegedi Ligetfürdőt és a Napfényfürdő Aquapolist is itt említhetjük.

Sokszínű kulturális élet jellemzi, ki ne hallott volna már a Szegedi Szabadtéri Játékokról, melyet a Fogadalmi Templom előtt rendeznek meg minden nyáron. De szintén ismert a Szegedi Nemzeti Színház és a Szimfonikus Zenekar is. A Szegedi Tudományegyetem gyönyörű épületegyüttesét is érdemes meglátogatni, ha már a városban járunk.

Híres tere a Dóm tér, a már említett Szabadtéri Játékokat itt láthatjuk. Ez, valamint a Széchenyi tér alkotják a központot, itt kellemes sétát tehetünk és a Sóhajok Hídján is átmehetünk. A Ferences templom pedig azért lehet izgalmas, mert a 15. században épült, gótikus stílusban. A Zsinagóga, valamint a Szerb Ortodox templomot is érdemes lehet meglátogatni.

Amennyiben további élményekre vágyunk, a Vadasparkot feltétlenül nézzük meg, továbbá a Pick Szalámi és a Szegedi Paprika Múzeumot se hagyjuk ki utunk során.

A Tisza partján sétálgatva a Várkert szépségeit is megcsodálhatjuk, itt található a Móra Ferenc Múzeum is. A Várkertből hamar eljuthatunk a Huszár Mátyás rakpartra, majd egy kis sétával a Víztornyot is meglátogathatjuk.

Kirándulásaink során nem csupán vizuális élményekkel gyarapodhatunk, hanem gasztronómiai élményekkel is. Ugyanis ki ne ismerné a finom és ízes halászlevet, vagy a paprikát. Számos étterembe és vendéglőbe térhetünk be, ha a gasztronómiai élvezeteknek is szeretnénk teret adni, nem bánjuk meg.

A Reptéri Transzfer foglalás oldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja a tervezett utazás időpontját, beállíthatja az indulási-érkezési helyszínt Szegeden, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzfer szolgáltatásunkkal a reptérre vagy a reptértől Szegedre.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szegedi utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

reptéri transzfer Hódmezővásárhely, reptéri transzfer Baja, reptéri transzfer Kecskemét

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban