Miskolc

Budapest - Miskolc / Miskolc - Budapest reptéri transzfer

 
Megbízható és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását, utazzon kényelmesen és pontosan, Miskolc transzfer egyszerűen otthonából a repülőtérre vagy a repülőtérről otthonába.

hónap / nap / óra
utasfelvétel címe
kiválaszott úti cél


 

Budapest - Miskolc / Miskolc - Budapest reptéri transzfer kedvező áron

 
A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos városában így Miskolcon is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Miskolc

Miksolc Borsod-Abaúj-Zemplén megye központja, amely a Bükk hegység lábánál fekszik. A város mellett található Lillafüred, Miskolctapolca és Diósgyőr amelyet érdemes felkeresni hiszen számos látnivalót és kirándulóhelyet kínál.

A Diósgyőri vár egy felújított középkori várkastély a Bükk hegység ölelésében, amely Miskolc belvárosától 5 km-re található. A vár tornyai között három palotaszárny is újjáépült, amelyben helyet kapott egy lovagterem, várkápolna és a királynék lakóterme is, ha a nyári időszakban látogatjuk meg várjátékokon is részt vehetünk.

A gyógyvizű Barlangfürdő nagyon kedvelt mind a helyiek, mind pedig a turisták körében, amely az év minden szakában ideális választás. Miskolchoz tartozik Lillafüred, ahol megtalálható Palotaszálló, a fokozottan védett Szent István-barlang, megtekinthető a Lillafüredi vízesés, Szinva völgye, a Hámori tó, és a a Anna-mésztufabarlang. A nevezetességeket és látványosságokat kisvasútnak köszönhetően könnyen könnyen bebarangolhatjuk. A Miskolci Állatkert és Kultúrpark öt kontinens több mint 120 állatfaját mutatják be a látogatóknak.

A Reptéri Transzfer kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Miskolcon, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Miskolcra.

A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót miskolci utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat! Árak összehasonlítás.

 
Reptéri transzfer foglalás