Győr

Budapest - Győr / Győr - Budapest reptéri transzfer

 
Megbízható és pontos transzfert keres jó áron? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását, utazzon kényelmesen, Győr transzfer egyszerűen otthonából a repülőtérre vagy a repülőtérről otthonába.

hónap / nap / óra
utasfelvétel címe
kiválaszott úti cél


 

Budapest - Győr / Győr - Budapest privát reptéri transzfer kedvező áron

 
A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem az ország számos nagyvárosában így Győrben is elérhető az Ön számára. Foglaljon most reptéri transzfert külföldi utazásához!

GyőrGyőr patinás, sokszínű város, ahol az építészeti, kulturális és természeti értékek sora ötvözi egymást, Magyarország műemlékekben egyik leggazdagabb városa. Történelmi korokat idéző templomok, paloták, múzeumok, és a szűk sikátorok sétára invitálják a városba látogató turistákat és szinte mindenhol műemlékekbe, vagy látnivalóba botlunk utunk során.

Győrben található a Szent Korona és a Szent Jobb mellett Magyarország legjelentősebb szakrális emléke a Szent László Herma. 1192-ben, Szent László szentté avatásakor a nagyváradi sírból kiemelt csontereklyéket s a király koponyáját a nagyváradi székesegyházban őrizték, 1607-ben került a városba. Az Európa legszebb hermájának tartott ötvös remekmű az egyetlen hiteles Árpád-házi királyábrázolás.

Az államalapítás korában épült Püspökvár ma is a győri püspökség székhelye, a főbb látnivalók közé tartozik még a Győri Nemzeti Színház, Xantus János Állatkert, Városház tér.

A történelmi emlékeken kívül a város kikapcsolódási lehetőségekben is bővelkedik. A gyógy és élményfürdő a Mosoni-Duna és a Rába találkozásánál húzódó félszigetre épült, az eredeti strandfürdő Hajós Alfréd tervei alapján készült el.

Győr környékére is érdemes időt szánni! Érdemes túrát szervezni kerékpárral vagy kenuval a Szigetközben, ellátogatnia Héderváry Kastélyba és a világörökséghez tartozó Pannonhalmi Főapátság is a kihagyhatatlan közé tartozik.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Győrben, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Győrbe. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót győri utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

 
Eger, Sopron, Szekszárd, Tata

 
Reptéri transzfer foglalás Budapest