Győr

Győr – Budapest / Budapest – Győr reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig, fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Győr, egyszerűen a reptérre és vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem az ország számos nagyvárosában így Győrben is elérhető az Ön számára. Foglaljon most reptéri transzfert külföldi utazásához!

Győr patinás, sokszínű város, ahol az építészeti, kulturális és természeti értékek sora ötvözi egymást, Magyarország műemlékekben egyik leggazdagabb városa. Történelmi korokat idéző templomok, paloták, múzeumok, és a szűk sikátorok sétára invitálják a városba látogató turistákat és szinte mindenhol műemlékekbe, vagy látnivalóba botlunk utunk során.

Győrben található a Szent Korona és a Szent Jobb mellett Magyarország legjelentősebb szakrális emléke a Szent László Herma. 1192-ben, Szent László szentté avatásakor a nagyváradi sírból kiemelt csontereklyéket s a király koponyáját a nagyváradi székesegyházban őrizték, 1607-ben került a városba. Az Európa legszebb hermájának tartott ötvös remekmű az egyetlen hiteles Árpád-házi királyábrázolás.

Az államalapítás korában épült Püspökvár ma is a győri püspökség székhelye, a főbb látnivalók közé tartozik még a Győri Nemzeti Színház, Xantus János Állatkert, Városház tér.

A történelmi emlékeken kívül a város kikapcsolódási lehetőségekben is bővelkedik. A gyógy és élményfürdő a Mosoni-Duna és a Rába találkozásánál húzódó félszigetre épült, az eredeti strandfürdő Hajós Alfréd tervei alapján készült el.

Győr környékére is érdemes időt szánni! Érdemes túrát szervezni kerékpárral vagy kenuval a Szigetközben, ellátogatnia Héderváry Kastélyba és a világörökséghez tartozó Pannonhalmi Főapátság is a kihagyhatatlan közé tartozik.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Győrben, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Győrbe. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót győri utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Eger, reptéri transzfer Sopron, reptéri transzfer Szekszárd, reptéri transzfer Tata

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban