Budapest - Eger / Eger - Budapest reptéri transzfer

Megbízható, pontos és olcsó transzfert keres? Válassza a Reptéri Transzfer.hu szolgáltatását, utazzon pontosan és kényelmesen a Liszt Ferenc repülőtérre vagy a repülőtérről otthonába. Eger privát repülőtéri transzfer kedvező áron.

hónap / nap / óra
utasfelvétel címe
kiválaszott úti cél


 

Budapest - Eger / Eger - Budapest privát reptéri transzfer kedvező áron

 
EgerEger kiváló úti cél lehet akkor is, ha csak néhány napra, vagy egy hétvégére érkezik a városba, esetleg ellátogat a híres borvidék közelében fekvő más településekre, Egerszalók, Szilvásvárad, Bélapátfalva, Sirok, Bogács, Noszvaj. A környéken számos érdekességet fedezhet fel, a város számos történelmi látnivalóval és programmal várja az érdeklődőket, odautazókat.

A város Mátra és a Bükk között kanyargó Eger patak völgyében a Bükk nyugati lábánál húzódó dombvidéken fekszik. Az ezeréves város összképe évszázadok alatt lett a középkori török emlékek jellegzetes építészet és a barokk stílus ötvözete.

Az Egri Vár védett műemlék, múzeumként működik, állandó kiállításai bemutatják a vár történetét és a föld alatti erődrendszerét. A hozzá fűződő 1552-es ostrom, és ennek regénybe foglalása tette világhírűvé, amikor a várvédők Dobó István kapitány vezetésével az Oszmán Birodalom túlerőben lévő seregét hősies küzdelem árán megfutamították.

A város legfőbb látnivalói közé tartozik Magyarország második legnagyobb temploma az egri székesegyház, amely Hild József tervei alapján épült, és a közel 200 pincét számláló Szépasszonyvölgy, amely Eger legnagyobb kiterjedésű, összefüggő borpincés területe. A pincéket vulkanikus eredetű riolittufába vágták, mely kiválóan alakítható, és az egyik előnye, hogy a bor állandó 10-15 °C-os hőmérsékleten tartható az esztendő minden szakában. Egerben egy történelmi törökfürdőt és élményfürdőt is beiktathatunk a városnézés és a borozás közé.
A város remek kiindulási pontja lehet a Bükk felfedezéséhez szervezett vagy önálló túrák keretében is.

A Reptéri Transzfer egyszerű privát transzfer szolgáltatást biztosít Eger és környéke felfedezéséhez, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Egerben, így kényelmesen és pontosan egyszerűen juthat el Ferihegyre, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, vagy Budapest repülőtérről Egerbe. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat. Foglaljon előre utazásához!

 
Győr, Sopron, Szekszárd, Dombóvár, Esztergom

 
Reptéri transzfer foglalás