Eger

Eger – Budapest / Budapest – Eger reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig, fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Eger, egyszerűen a reptérre


Eger kiváló úti cél lehet akkor is, ha csak néhány napra, vagy egy hétvégére érkezik a városba, esetleg ellátogat a híres borvidék közelében fekvő más településekre, Egerszalók, Szilvásvárad, Bélapátfalva, Sirok, Bogács, Noszvaj. A környéken számos érdekességet fedezhet fel, a város számos történelmi látnivalóval és programmal várja az érdeklődőket, odautazókat.

A város Mátra és a Bükk között kanyargó Eger patak völgyében a Bükk nyugati lábánál húzódó dombvidéken fekszik. Az ezeréves város összképe évszázadok alatt lett a középkori török emlékek jellegzetes építészet és a barokk stílus ötvözete.

Az Egri Vár védett műemlék, múzeumként működik, állandó kiállításai bemutatják a vár történetét és a föld alatti erődrendszerét. A hozzá fűződő 1552-es ostrom, és ennek regénybe foglalása tette világhírűvé, amikor a várvédők Dobó István kapitány vezetésével az Oszmán Birodalom túlerőben lévő seregét hősies küzdelem árán megfutamították.

A város legfőbb látnivalói közé tartozik Magyarország második legnagyobb temploma az egri székesegyház, amely Hild József tervei alapján épült, és a közel 200 pincét számláló Szépasszonyvölgy, amely Eger legnagyobb kiterjedésű, összefüggő borpincés területe. A pincéket vulkanikus eredetű riolittufába vágták, mely kiválóan alakítható, és az egyik előnye, hogy a bor állandó 10-15 °C-os hőmérsékleten tartható az esztendő minden szakában. Egerben egy történelmi törökfürdőt és élményfürdőt is beiktathatunk a városnézés és a borozás közé.
A város remek kiindulási pontja lehet a Bükk felfedezéséhez szervezett vagy önálló túrák keretében is.

A Reptéri Transzfer egyszerű privát transzfer szolgáltatást biztosít Eger és környéke felfedezéséhez, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Egerben, így kényelmesen és pontosan egyszerűen juthat el Ferihegyre, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, vagy Budapest repülőtérről Egerbe. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat. Foglaljon előre utazásához!

reptéri transzfer Győr, reptéri transzfer Sopron, reptéri transzfer Szekszárd, reptéri transzfer Kaposvár, reptéri transzfer Esztergom, reptéri transzfer Szerencs

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban