London

London reptéri transzfer


Olcsó és megbízható reptéri transzfert keres Londonban? A megfelelő helyen jár, a Suntransfers szolgáltatása még egyszerűbbé teszi a repülőtértől a városba eljutást.

London az Egyesült Királyság, azon belül Anglia fővárosa. A hatalmas méretű, nyüzsgő világváros jelentős világtörténelmi örökséggel rendelkezik, tele van látnivalókkal és élményekkel. Európa legnagyobb területen fekvő városa a világ egyik első számú célpontja, hónapokat is eltölthetnénk a látnivalók végig járásával, ha mindent meg szeretnénk nézni.

Főbb látnivalók: Westminster-palota, Big Ben, Parlament, Buckingham Palota, Shakespeare’s Globe, Harry Potter stúdió, London Eye, Londoni Tower, Tower Bridge, Westminsteri apátság, Borough Market, Regent Street, Trafalgar tér, British Museum. St. James’s Park, Hyde Park, Camden Town.

London látképének elmaradhatatlan eleme a London Eye, amely a város szimbóluma, több millió látogatót vonz. A London Eye 135 méteres magasságával Európa legmagasabb órisákereke, a világ egyik legmagasabb kilátójaként funkcionál, ahonnan megcsodálhatjuk a városra nyíló nagyszerű panorámát.

A Westminster-palota a londoni parlament alsó- és felsőházának épülete. 1200 teremből áll, ezzel a világ egyik legnagyobb parlamentje. A jelenleg látható épület 1834-1864-ig épült, de legrégebbi része, a Westminster Hall, amely 1097-ből származik. Az 1000 éves alapokkal rendelkező Westminsteri apátság az angol gótika egyik remeke. A templom az angol királyok koronázási- és temetkezési helyszínéül szolgált, továbbá a királyi esküvőket is itt rendezik.

London egyik leghíresebb tere szintén kötelező látnivaló, itt áll többek között Nelson admirális szobra.

A Her Majesty’s Royal Palace and Fortress, azaz a Tower of London a Temze partján található középkori épületegyüttes, ahol 1303 óta tartják a brit koronaékszereket. Története során több funkciót is betöltött. Szolgált fegyverraktárként, királyi palotaként, erődítményként, levéltárként, csillagvizsgálóként, és börtönként is.

A Tower Híd a város ikonikus látnivalói közé tartozik, a neogótikus építmény különlegessége a felnyitható középső rész. A helyszínen lehetőség van a tornyokba is ellátogatni, illetve a híd történetét bemutató kiállítást megnézni.

Miután néhány napot töltött a városban és vissza indul a reptérre, a Suntransfers gondoskodik a megfelelő reptéri transzferről.

Repülőtéri transzfer szolgáltató megfizethető, rögzített fix áron. A Reptéri Transzfer.hu segítségével pontosan és kényelmesen juthat el London bármelyik repterére.