Brüsszel-Charleroi

Brüsszel-Charleroi reptéri transzfer


Brüsszel Charleroi repülőtér, vagy más néven a Brussels South repülőtér Brüsszeltől délre fekszik és remek lehetőséget kínál a főváros vagy a környező városok felfedezéséhez. Az érkezést követően a repülőtéren az érkezési kapunál, vagy az előre megtervezett találkozóhelyen várja sofőrje.

Brüsszel egyre népszerűbb a hosszúhétvégi kiruccanást az éjszakai életet kereső fiatalok körében, amellett hogy a város minden korosztály számára különleges látnivalókat és hangulatot kínál történelmi és kulturális és gasztronómiai hagyományainak köszönhetően. A város számos kultúra hatása alapján fejlődött, a multikulturális város az Európai Uniós közigazgatás otthona.

A belga város jól ismert gasztronómiai kínálata: a híres belga gofri (waffel), finom csokoládék és pralinék, emellett Brüsszel a sörfőzés hagyományának egyik legrégebbi bölcsője.

Charleroi városa Hainaut vallon tartományában található. A központi II. Károly téren található a Szent Kristóf templom, az Art Deco városháza, melynek haranglábja belga népzenei dallamokkal teszi hangulatossá a központba tett kirándulást. A Szépművészeti Múzeum is a közelben helyezkedik el a 19. és 20. századi belga festőművészek munkáival, és a jelentős René Magritte kollekcióval rendelkezik.

A Charleroi repülőtér kb. 60 km-re található a városközponttól és többnyire fapados légitársaságok által használt repülőtér. A város és a repülőtér kiváló elhelyezkedése jó kapcsolatot biztosít más nagyobb európai város, például Amszterdam (267 km), Párizs (290 km), Luxemburg (190 km), valamint Antwerpen, Liege vagy Brugge felfedezéséhez.

Foglalja le reptéri transzferét a Suntransfers szolgáltatásával, és biztos lehet benne, hogy utazása egyszerűen és kényelmesen indul.

A reptéri transzfer Brüsszel környéki repülőterekről egyszerű és kényelmes megoldást kínál. Legyen szó reptéri taxiról, repülőtéri buszról vagy privát transzferről, megoldással rendelkezünk az Ön pénztárcájához igazítva. A Suntransfers csapata remek szolgáltatást, árakat és helyi tanácsokat nyújt a nemzetközi utasai számára Brüsszelben.