Lyon

Lyon reptéri transzfer


Lyon-Saint-Exupéry repülőtér (LYS), más néven Lyon Satolas repülőtér, a franciaországi harmadik legnagyobb várost kiszolgáló nemzetközi repülőtér. A szálloda Colombier-Saugnieu városában található, 20 km-re Lyon központjától. Ezen a repülőtéren a leggyakoribb légitársaságok az Air France és az EasyJet. Évente több mint 9 millió utas halad keresztül a Lyon repülőtéren, és a szám évről évre emelkedik.

A Lyon repülőtérnek két terminálja van, amelyeket egy központi csomópont kapcsol össze, amely a legtöbb létesítményt tartalmazza. A belföldi járatokat az 1. terminálon, míg a nemzetközi járatokat a 2. terminálon fogadják.

Akár síelni vagy egyszerűen csak pihenni indul, megismerheti az autentikus francia kultúrát. Lyon városába, Villeurbane-ra, Courchevelre, akár La Tania-ra vagy Quai Claude Bernardra utazik a reptéri transzfer kiváló választás lehet.

Lyon Franciaország harmadik legnagyobb városa és jelentős idegenforgalmi célpontja. 2000 évvel ezelőtt alapított város egy élő múzeum, melynek architektúrája, kultúrája és hagyományai tükrözik a különböző lakosságot, akik lakották. Akár az utcákat, a múzeumokat, akár a vidéket szeretné felfedezni.

A város a világörökség része: reneszánsz óváros, római romok, történelmi ipari negyedek és a királyi 19. századi Presqu’île negyed. A várost a Rhône és a Saône folyók összefolyásán alapították, és gazdasági sikerét a selyemkereskedelemének köszönheti.

Miután néhány napot töltött a városban és vissza indul a reptérre szálláshelyéről, a Suntransfers gondoskodik az Ön megfelelő reptéri transzferéről.

Repülőtéri transzfer szolgáltató megfizethető, rögzített fix áron. A Reptéri Transzfer.hu segítségével pontosan és kényelmesen juthat el Lyon reptérre, vagy a repülőtértől a szálláshelyéig. Vegye igénybe kiváló minőségű transzferszolgáltatásunkat meglepően alacsony áron. Fontos, hogy utazás közben is komfortosan érezze magát, ezért mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön a lehető legnyugodtabban és legkényelmesebben utazzon.