Hatvan

Hatvan – Budapest / Budapest – Hatvan reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig, fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Hatvan


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem az ország számos nagyobb városában így Hatvanban is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Hatvan Heves megye délnyugati részén található, amely az M3-as autópályáról könnyen megközelíthető. A város történelmi központja műemlékekben gazdag, az idelátogatók számára az egyik legfőbb idegenforgalmi vonzerőt a Grassalkovich Kastély jelenti. A kastély a város főterén áll, így egy belvárosi séta során könnyen a városnéző programba illeszthető. A felújított épület ad otthont a Magyar Vadászati Múzeumnak.

A város környékén még további számos látnivaló található, melyeket érdemes felkeresni: a Jászberényi Állat- és Növénykert, Hajta-mocsár Természetvédelmi Terület, közel esik a Mátra: Sástó, amely az ország legmagasabban fekvő természetes tava, vagy Magyarország legmagasabb pontja, az 1014 méter magasságú Kékestető is könnyen megközelíthető.

Budapest – Hatvan távolsága 60 km, a várható utazóidő 45 perc – 1 óra. A Reptéri Transzfer.hu segítségével most lefoglalhatja repülőtéri transzferét a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és Hatvan között.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Hatvanban, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el reptéri transzferrel a reptérre vagy a reptértől Hatvanba.

A város közelében található nagyobb településekről is biztosítunk reptéri transzfer szolgáltatást a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre: Gödöllő, Gyöngyös, Eger, Vác, Érd.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót hatvani utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

reptéri transzfer Gödöllő, reptéri transzfer Eger, reptéri transzfer Vác, reptéri transzfer Érd, reptéri transzfer Gyöngyös

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban