Nizza

Nizza reptéri transzfer


Foglaljon reptéri transzfert Nizza repülőtérről Cannes, Monaco, Grasse, Eze városaiba.

Nizza Franciaország ötödik legnagyobb városa, itt található Franciaország harmadik legnagyobb repülőtere. A repülőtér több mint 100 hazai és nemzetközi úti célt szolgál ki, olyan légitársaságokkal mint az Air France, a Lufthansa, az Easy Jet, a British Airways és az Emirates.

Nizza Franciaország harmadik legforgalmasabb repülőtere, a Nice Côte d’Azur repülőtér (NCE) Délkelet-Franciaországot és Monacót szolgálja ki. Összesen több mint 50 légitársaság működik a reptéren, és indít folyamatos járatokat Franciaországon belülre, Európába, Afrikába, Észak-Amerikába és a Közel-Keletre.

A város legfőbb látnivalói az óváros, a Vieux Nice szűk és nyüzsgő utcái, épített örökségei. A Promenade des Anglais sétány és 7 km hosszú strandja. A sétány világszerte Nizza jelképévé vált. Érdemes ellátogatni a Cours Saleya nyitott virág- és zöldség-gyümölcs piacra, ahol szinte elveszünk a sokszínű kínálatban és a portékák finom illatában. Itt akkor is érdemes végigsétálni, ha csak nézelődünk, mert már a látványért és a hangulatért megéri. Nizza egyszerre áraszt mediterrán és francia nagyvárosi hangulatot. Nizzából több egy napos kirándulást is érdemes akár betervezni, hiszen fél-egy óra távolságra több gyönyörű város is található. A híres Cannes és Monaco mellett ne hagyja ki Menton bájos kisvárosát se.

Antibes 25 km, Cannes 35 km, Monaco 24 km, Grasse 42 km, Saint-Paul-de-Vence 24 km, Eze 7 km, Menton 27 km.

A repülőtéri transzfereket a Suntransfers segítségével gyorsan és egyszerűen lefoglalhatja, bármelyik helyszínt választja megbízható és olcsó reptéri transzfer gondoskodik arról, hogy kellemesen induljon a nyaralás Nizzában.

Repülőtéri transzfer szolgáltató megfizethető, rögzített fix áron. A Reptéri Transzfer.hu segítségével pontosan és kényelmesen juthat el Nizza reptérre, vagy a repülőtértől a szálláshelyéig.

Vegye igénybe kiváló minőségű transzferszolgáltatásunkat meglepően alacsony áron. Fontos, hogy utazás közben is komfortosan érezze magát, ezért mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön a lehető legnyugodtabban és legkényelmesebben utazzon.