Podgorica

Podgorica reptéri transzfer


Podgorica repülőtér 11 km-re délnyugatra fekszik Podgoricától, a repülőtér közvetlen közelében található Golubovci kisváros után is “Golubovci repülőtérnek” hívják.

Podgorica repülőtere összeköttetésben áll a nagyobb európai városokkal, nemzetközi járatokkal. A repülőtér jó közúti összeköttetéssel rendelkezik az észak-montenegrói turisztikai központokkal (Kolasin, Zabljak) és Montenegró déli partján fekvő üdülővárosokkal (Budva, Petrovac, Bar, Ulcinj).

Ha a szeretné felfedezni a csodás természeti adottságokkal rendelkező Montenegrót, most itt az ideje hogy nyaralásához lefoglalja reptéri transzferét Podgorica repülőtérről. Podgorica Montenegró hivatalos kereskedelmi és kulturális központja. Öt folyó, a Zeta, a Moraca, a Ribnica, a Cijevna és a Sitnica között épült.

Budva az ország egyik legszebb üdülőhelye, amely híres a csodálatos természeti fekvéséről és ideális választás azoknak a turistáknak, akik aktív családi pihenést keresnek. A Budva riviéra híres apró kavicsos és homokos strandjairól, Bečići a legnépszerűbb a turisták körében. A Jaz Beach egy lüktető nyaralóhely és egyike Montenegró egyik legnépszerűbb zenei fesztiváljának, a Sea Dance Fesztiválnak.

A Kotori-öböl természeti és kultúrtörténeti értékeinek köszönhetően két UNESCO világörökségi településsel is rendelkezik. Perast és Kotor egy remek kirándulási program lehet Montenegrói nyaralása során.

Fedezze fel mindazt, amit Montenegró vad és gyönyörű régiója kínál. Szépségével, érintetlenségével megragadja, tengerpartjaival elvarázsolja az ide látogatókat. A kavicsos, sziklás és homokos tengerpart, nagy hullámok, vízi sportolási lehetőségek, hangulatos középkori települések, autentikus balkáni hangulat, természeti látnivalók, remek fakultatív és hajós programok mind gondoskodnak arról, hogy nyaralása felejthetetlen élményeket nyújtson.

Repülőtéri transzfer szolgáltató megfizethető, rögzített fix áron. A Reptéri Transzfer.hu segítségével pontosan és kényelmesen juthat el Podgorica reptérre, vagy a repülőtértől a szálláshelyéig.

Vegye igénybe kiváló minőségű transzferszolgáltatásunkat meglepően alacsony áron. Fontos, hogy utazás közben is komfortosan érezze magát, ezért mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön a lehető legnyugodtabban és legkényelmesebben utazzon.