Rodosz

Rodosz reptéri transzfer


A Rhodes-Diagoras Nemzetközi Repülőtér Paradeisi települése mellett található, 16 km távolságra nyugatra Rodosz város központjától. A sziget repülőtere a negyedik legnagyobb az országban, több mint 1 milliós utasforgalommal évente. Számos menetrend szerinti és charter járat fordul meg a repülőtéren.

A napos Görög szigeten, amely kellemes klímával rendelkezik, nem csak a remek tengerpartot élvezhetjük ki, hanem megismerhetjük a sziget ősi és középkori történelmét az UNESCO Világörökségi részén, vagy olyan érdekességeket lehet felfedezni mint a Pillangó Öböl.

Rodosz óvárosi része rengeteg látnivalót tartogat a turistáknak és a város modern része is kielégít minden igényt a városnéző nyaraláshoz. Pihenjen meg a tengerparton, használja ki a számtalan vízisport lehetőséget, amit az Égei tenger zöld szigetei kínálnak. Vegyen részt a kirándulásokon, utazzon vissza az időben és sétáljon keresztül az ősi archeológiai emlékhelyeken. Élvezze ki a görög vendégszeretetet a kényelmes tavernákban és kóstolja meg a helyi különlegességeket.

Szüksége van egy gyors, barátságos és pénztárca barát repülőtéri privát transzferre? A Suntransfers a legjobb árakat, tapasztalt sofőröket és gyors eljutást kínál, közvetlenül a lefoglalt szálláshelyéhez, utazásához a legnagyobb kényelmet nyújtja.

Az egyszerű online foglalási rendszer lehetővé teszi, hogy azonnali visszaigazolást kapjon a foglalásról. Legyen szó taxiról, repülőtéri buszról vagy privát transzferről, megoldással rendelkezünk az Ön pénztárcájához igazítva. A Suntransfers csapata remek szolgáltatást, árakat és helyi tanácsokat nyújt nemzetközi utasai számára.