Korfu

Korfu reptéri transzfer


A Korfu Nemzetközi Repülőtér vagy más néven Ioannis Kapodistrias Repülőtér mintegy 3 km távolságra délre helyezkedik el Korfu városközpontjától. A repülőtér a 25-ös út közelében található, amely közvetlenül a sziget fővárosába vezet, helyi nevén Kerkyra.

A légitársaságok túlnyomó többsége szezonálisan – áprilistól októberig – üzemeltet menetrend szerinti járatokat, a fapados légitársaságok járatai mellett az Olympic Airlines és az Aegean Airlines járatai is népszerűek ezen a repülőtéren, a terminál évente átlagosan kétmillió utast lát el.

A második legnagyobb görög sziget több évezredes történelmi örökséggel rendelkezik, amely egészen a görög mitológia koráig nyúlik vissza. 2007-ben az óvárost felvették az UNESCO Világörökség listájába, amely csak még népszerűbb idegenforgalmi célponttá tette.

A Jón-tengerrel körülhatárolt Korfura egész évben jellemző a fantasztikus időjárás, május és szeptember között a 30° körüli a hőmérséklet. Összehasonlítva más görög szigetekkel, rendkívül buja és zöld, több mint kétmillió olajfának ad otthont, az olajbogyó pedig természetesen az egyik legismertebb terméke.

Köszönhetően annak, hogy Görögország nyugati partja mentén fekszik, az enyhe, mediterrán éghajlat és a gyönyörű táj, valamint a fantasztikus strandok és az aktív éjszakai élet Korfut rendkívül népszerű úti céllá teszi Európa minden tájáról a nyaralók számára.

A sziget fővárosa, igazi kulturális központ, jellegzetesen mediterrán macskaköves utcákkal. Kulturális és épített örökség emlékei, bevásárló utcái, bárok és éttermei miatt Korfu város kiváló helyszín a nyaraláshoz.

A Suntransfers szolgáltató nagyszerű árakat kínál a korfui repülőtéri transzferekre a városközpontba vagy közvetlenül a szállodába. A Reptéri Transzfer segítségével gyorsan és egyszerűen, foglalhat nagyszerű árakon, Korfu szigetén található összes üdülőhely megközelíthető. A modern járműveket tartalmazó flottával, segítőkész és tapasztalt járművezetők állnak rendelkezésre. Előzetes foglalás esetén nem kell várakoznia a repülőtérre érkezést követően egyből tovább utazhat.