Kaposvár

Kaposvár – Budapest / Budapest – Kaposvár transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Kaposvár, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos nagyvárosában és Kaposváron is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Kaposvár Somogy megye idegenforgalmi és kulturális központja, amely a Kapos folyó két partján, a Somogyi-dombság területén fekszik.

A városban műemlékek, múzeumok és kulturális programok közül választhatnak az ide látogatók: Bádogos Ipartörténeti Kiállítás, Steiner Gyűjtemény, Vaszary Képtár, Rippl-Rónai Emlékmúzeum. A kikapcsolódáshoz remek programlehetőség a városi Virágfürdő felkeresése.

A fürdő a vízi élmények széles választékát kínálja a dél-dunántúli Somogy megyében. Gyógyfürdő, élményfürdő, szauna.

A város környéke is bővelkedik felfedezni való látnivalókban, Kaposvártól északra található Magyarország leghosszabb mesterséges tava, a Deseda melyet egy arborétum vesz körül, de Kaposvárról könnyen megközelíthető még többek közöt a Szennai Skanzen, Zselici Tájvédelmi Körzet vagy a Bőszénfai szarvasfarm is.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre Kaposvárról és a környező településekről is biztosítunk reptéri transzfer szolgáltatást: Dombóvár, Szigetvár, Nagyatád, Zalakaros, Tamási.

A Reptéri Transzfer a reptérre kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal utazik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz. A privát transzferrel a Liszt Ferenc repülőtérről Kaposvár és környéke is könnyen megközelíthető.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Kaposváron, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Kaposvárra.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót kaposvári utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Pécs, reptéri transzfer Szekszárd, reptéri transzfer Dombovár

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban