Dombóvár

Dombóvár – Budapest / Budapest – Dombóvár transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Dombóvár, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos megyeszékhelyén és nagyobb városaiban, így Dombóváron is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Dombóvár Tolna megyében található, a megye harmadik legnagyobb települése, a megyeszékhely Szekszárd és Paks után.

A Dombóvár üdülőövezetében található Gunaras termál- és gyógyfürdő jelenti a város legfőbb idegenforgalmi vonzerejét. A Gunarasfürdő remek kikapcsolódást nyújthat egy Tolna megyében töltött hosszú hétvége során. A Dél-Dunántúl középpontjában Budapesttől 180 km, Siófoktól 65 km, Pécstől 45 km távolságra található Dombóvárról reptéri transzferrel kényelmesen és egyszerűn indulhat külföldi utazása, amikor a Liszt Ferenc repülőtér az úti cél.

A város főbb látnivalói: Dombóvári Helytörténeti Gyűjtemény, Fekete István Múzeum, a Szigeterdő amely a város legnagyobb parkja, a parkban található Szigeterdei Lakótorony, a Gólyavár elnevezésű várrom, amely a vizesárokkal körülvett kaputornyos Dombói vár maradványa.

A város környéke is számos programlehetőséget kínál a Tolna megyébe látogatók számára: Mecsextrém Park, Annafürdő és a gyulaji birtok, Bikali élménybirtok, Tamási fürdő, Deseda, Orfűi-tó.

Távolabbi kirándulási lehetőségek amelyek könnyen megközelíthetők Dombóvárról: Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Baja, de alig egy órás úttal a Balaton is elérhető.

A transzfer szolgáltatás Dombóvár mellett a környező településeken és más további Tolna és Baranya megyei településen is elérhető: Tamási, Bonyhád, Bikal.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja a tervezett utazás időpontját, beállíthatja az indulási-érkezési helyszínt Dombóváron, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzfer szolgáltatásunkkal a reptérre vagy a reptértől Dombóvárra.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer dombóvári utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

reptéri transzfer Szekszárd, reptéri transzfer Pécs, reptéri transzfer Baja, reptéri transzfer Paks

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban