Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár – BUD / BUD – Mosonmagyaróvár

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Mosonmagyaróvár, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos megyeszékhelyén és nagyobb városaiban, így Mosonmagyaróváron is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Győr-Moson-Sopron Megyében található Mosonmagyaróvár, mely két település összeolvadásával jött létre a 20. század első felében; Mosont és Magyaróvárt egyesítették.

Remek földrajzi adottságokkal rendelkezik, hiszen amellett, hogy közel van Magyarország egyik legjobb hangulatú települése, Győr, valamint a gyönyörű Fertő-tó, szintén nagyon közel esik az osztrák és a szlovák határ. Emiatt autóval könnyűszerrel megközelíthető Bécs, valamint Pozsony, tehát számos lehetőség adott a környéken.

A várost, melyet több mint 30.000 fő lakja, több látnivaló is jellemzi. Az egyik, amit feltétlenül nézzünk meg, ha ebben a helyes kisvárosban kötünk ki, a vár és erődrendszere, mely a 13. században épült, és fontos védelmi szerepet töltött be a középkorban. A legendák szerint az alapjainak letétele István király idejében történt meg, tehát igen korai építményről van szó.

Gyönyörű látványt nyújtanak a városban található római katolikus templomok, melyeket barokk stílusban építettek, továbbá a református templomot is érdemes megszemlézni.

A Flexum Termál szintén a turisztika egyik alapja, hiszen a gyógyfürdő sokakat csábít ide, ezért ha ilyen formán is szeretnénk feltöltődni, akkor különösen is érdemes ellátogatni Mosonmagyaróvárra.
A Hansági Múzeumot nehogy kifelejtsük, ha itt járunk, valamint érdemes a szélerőmű-parkot is meglátogatni, melyben 12 szélerőmű működik.

A város sportélete, valamint oktatása is jónak mondható a környéken.
Annyira sokrétű Mosonmagyaróvár, hogy többfajta turizmusról beszélhetünk. Ilyen az egészségturizmus, a már említett termálfürdővel, valamint a gyógyászati központtal. Az egészségturizmus során ellátogathatunk a Szigetközbe, sétahajózhatunk a Dunán.

Kerékpáros turizmusa is elismerésre méltó, így nyugodtan tervezhetünk ide biciklitúrát. A bicikliút Budapesttől egészen Passauig tart, és a városban a Duna mentén halad, így kényelmesen, gyönyörű látvány mellett utazhatunk keresztül a városon két keréken is.

A víziturizmusa szintén híres. A Lajta folyónak köszönhetően, mely érintkezik a Mosoni-Dunával, lehetőség adódik kajakozni és kenuzni. A Szigetközben pedig kempingezni is van mód.

A Reptéri Transzfer foglalási oldalán kiválaszthatja a tervezett utazás időpontját, beállíthatja az indulási-érkezési helyszínt Mosonmagyaróváron, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzfer szolgáltatásunkkal a reptérre vagy a reptértől Mosonmagyaróvárra.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer mosonmagyaróvári utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatást kaphat.

reptéri transzfer Győr, reptéri transzfer Sopron, reptéri transzfer Pápa

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban