Nápoly

Nápoly reptéri transzfer


A Nápolyi repülőtér (NAP repülési kód), más néven Capodichino repülőtér, mindössze 6 km-re található Nápoly városközpontjától, így érdemes reptéri transzfert előre foglalnia, hogy kényelmesen és egyszerűen jusson el a városba a lefoglalt szálláshelyéig.

Nápoly az egyik legvarázslatosabb olasz város melynek gazdag történelmi múltja és kulturális élete igazán különlegessé teszi. A Centro Storico a történelmi városközpont, ahol számos érdekesség várja a városba látogatókat. Az egymillió lakosú város Róma és Milánó után Olaszország harmadik és Dél-Olaszország legnagyobb városa. Európa egyik legnagyobb történelmi városközpontja 1995 óta az UNESCO Világörökség része.

Nápoly egyik jelképe, és talán leghíresebb szimbóluma a Castel Nuovo, a várat Anjou Károly a 13. században építtette, a Castel dell’Ovo a város legrégebbi erődítménye, melynek bástyái különböző történelmi korszakaiból maradtak fenn. A Santa Chiara egyházi komplexum, amely bazilika, kolostor, kripták és régészeti múzeum, a város egyik legismertebb turista látványosságát képezi.

Elhelyezkedésének köszönhetően számos gyönyörű helyszín felfedezéséhez lehet nagyszerű kiinduló pont a város: Pompeji, Vezúv, Capri és Ischia szigete, vagy az Amalfi-part. A város története és élete kiemelkedően kapcsolódik a tengerhez, a város a Földközi-tenger egyik legfontosabb kikötője innen lehet eljutni a Nápolyi-öböl szigeteihez, mint például Ischia és Capri.

A repülőtéri transzfereket a Suntransfers segítségével gyorsan és egyszerűen lefoglalhatja, bármelyik helyszínt választja, megbízható és olcsó reptéri transzfer gondoskodik arról, hogy kellemesen induljon milánói időtöltése.

Repülőtéri transzfer szolgáltató megfizethető, rögzített fix áron. A Reptéri Transzfer.hu segítségével pontosan és kényelmesen juthat el Nápoly repülőteréről a környező nagyobb városokba, vagy akár más távolabbi célállomásokra.

Vegye igénybe a kiváló minőségű Suntransfers transzfer szolgáltatását meglepően kedvező áron. Fontos, hogy utazás közben is komfortosan érezze magát, ezért a Suntransfers repülőtéri szolgáltató szolgáltató mindent megtesz azért, hogy Ön a lehető legnyugodtabban és legkényelmesebben utazzon.