Róma

Róma reptéri transzfer


Olaszország fővárosának történelmi és kulturális központja minden utazó számára kötelező, a római birodalom és a római katolikus egyház egyedülálló gazdag öröksége miatt.

A város múltbeli arcainak emlékeztetői szinte minden utcán felfedezhetők, a város megfelelő bizonyíték arra, hogy az ókori és a modern egymás mellett is jól megfér. Rengeteg kihagyhatatlan látnivaló van: a Vatikán, a Trevi-kút, a Szent Péter-tér, a Fórum, a Pantheon, Colosseumot, Spanyol lépcső, hogy csak néhányat említsünk a legnépszerűbb látnivalók közül.

A Róma Ciampino repülőtér mindössze 1 óra alatt elérhető repülőtéri transzferrel vagy reptéri taxival, valamint Róma Fiumicino, Bologna, Firenze, Pisa, Ostia és Civitavecchia kikötő városa is a közelben található.

A római Fiumicino repülőtér (FCO), más néven Leonardo da Vinci nemzetközi repülőtér Fiumicino városában található, amely 35 km távolságra fekszik Róma városközpontjától nyugatra, és Olaszország egyik fő nemzetközi repülőtere.

A Ciampino Repülőtér (CIA) a belvárostól 16 km-re dél-keletre fekszik, Róma második legforgalmasabb repülőtere. A repülőtér elsősorban fapados légitársaságok járatait fogadja

Mindössze két órára Róma központjától tehetünk egy napos kirándulást közeli Nápolyba vagy Sorrentoi félszigtre, ahol élvezhetjük a helyi limoncellót és gyönyörködhetünk a Nápolyi-öböl panorámájában.

A repülőtéri transzfereket a Suntransfers segítségével gyorsan és egyszerűen lefoglalhatja, bármelyik helyszínt választja, megbízható és olcsó reptéri transzfer gondoskodik arról, hogy kellemesen induljon Rómában töltött kirándulása.

Repülőtéri transzfer szolgáltató megfizethető, rögzített fix áron. A Reptéri Transzfer.hu segítségével pontosan és kényelmesen juthat el Róma bármelyik repülőteréről Rómába, vagy más közeli célállomásokra.

Vegye igénybe kiváló minőségű transzferszolgáltatásunkat meglepően kedvező áron. Fontos, hogy utazás közben is komfortosan érezze magát, ezért a Suntransfers repülőtéri szolgáltató szolgáltató mindent megtesz azért, hogy Ön a lehető legnyugodtabban és legkényelmesebben utazzon.