Pisa

Pisa reptéri transzfer


A Pisai nemzetközi repülőtér, olasz nyelven: Aeroporto internazionale Galileo Galilei, Olaszország egyik nemzetközi repülőtere, amely Toszkána régióban fekszik, Pisa város központjától 2 kilométerre található. Pisa talán leghíresebb a ferde tornyáról, de emellett kiváló kiindulópont Toszkána többi részének felfedezéséhez, elmerülhet a képzőművészetben, megkóstolhatja az ínyenc ételeket és borokat, amelyekről a toszkánai régió híres. Pisa repülőtéren a reptéri transzfer népszerű az ide látogatók körében, egyszerű, kényelmes és elfogadható árainak köszönhetően.

A Piazza dei Miracoli (Csodák tere) az UNESCO Világörökség része. Itt található a Ferde Torony, a Dóm, a keresztelőkápolna és a temető. A Pisai Ferde Torony építkezése 1173-ban kezdődött, de a talaj már akkor süllyedni kezdett. Az épületet 2001-ben sikeresen megmentették a további ferdüléstől, ma már bárki megmászhatja a lépcsősort, aminek a tetején csodálatos panoráma tárul elénk. A dóm építését 1064-ben kezdték meg román kori stílusban, de az épületben található mozaikokon bizánci vonásokat is megfigyelhetünk. A keresztelőkápolnát amelyet 1152-1362 között építették, a román és a gótikus stílus jegyeit egyaránt magán viseli. A ferde torony és Galilei városa, Itália egyik legrégibb egyetemének székhelye, emellett a város több látnivalóját is érdemes megtekinteni: Piazza dei Cavalieri, Ponte di Mezzo, Giardino Scotto. Az egyik legrégebbi olasz város amely az Arno folyó két partján terül el, számos múzeum, templom, művészeti galéria és híres látnivaló található.

A repülőtéri transzfereket a Suntransfers segítségével gyorsan és egyszerűen lefoglalhatja, bármelyik felvételi helyszínt választja, megbízható és olcsó reptéri transzfer gondoskodik arról, hogy kellemesen induljon Pisa városában töltött kirándulása.

Foglaljon most! Repülőtéri transzfer szolgáltató megfizethető, rögzített fix áron. A Suntransfers segítségével pontosan és kényelmesen juthat el a repülőtérről Pisa mellett még Firenze, Lucca, Livorno, Genova, Cinque Terre és Volterra városaiba.

Vegye igénybe kiváló minőségű transzfer szolgáltatásunkat meglepően kedvező áron. Fontos, hogy az utazása közben is komfortosan érezze magát, ezért a Suntransfers repülőtéri szolgáltató mindent megtesz azért, hogy Ön a legkényelmesebben utazzon.