Palermo

Palermo reptéri transzfer


A Palermo Nemzetközi Repülőtér, vagy Falcone-Borsellino Repülőtér 32 km távolságra van Szicília fővárosától, Palermótól. A repülőtér Szicília északi részén van, amelyet a két maffia ellenes bíró tiszteletére neveztek el, akiket a maffia meggyilkolt . Amennyiben előre lefoglalja útját Palermo repülőteréről, nyugodt lehet, hogy kényelmesen juthat el a célállomására, akár Santa Flaviába, Cefalúba vagy Mondelloba.

Szicília lenyűgöző sziget ismert a gyönyörű látképeiről, elképesztő ételeiről és remek tengerpartjairól. Tökéletes nyaralási célpont, amely mindenki bakancslistáján kötelező pont! Az átszállás Palermo Repülőteréről körülbelül 40-60 percbe telik, járműtől függően. A repülőtér ajánlásai alapján érdemes időben érkezni a fokozott biztonsági intézkedések miatt. Bár a busz a legolcsóbb, nem érdemes kockáztatni, nehogy elkéssen. Nem érdemes nagy csomaggal utazni, mivel csupán nagyon kevés busz jár a szállások és a repülőtér között.

A turisták legtöbbje taxit foglal a repülőtérről. Ilyen esetben viszont sokan nehézségekbe ütközhetnek, hiszen előfordulhat, hogy nincs elérhető taxi és ilyen esetekben akár 20-30 percet is kell várni. Palermo az egyik fő turista célpont Olaszországban és Európában, főként a remek időjárása, az építészeti megoldásai, a történelme, kultúrája és természetesen gasztronómiája miatt szeretik. A látogatóknak érdemes megnézniük a város történelmi részeit, amelyek átélték a város gazdag és megosztó történelmét és gyönyörű mediterrán hangulattal rendelkeznek. Még jobban kiélvezheti Palermo-t, amennyiben átengedi nekünk a repülőtéri problémák megoldását, így önnek csupán a városra kell koncentrálnia. Mi elintézzük a logisztikát, így Ön tényleg hátradőlhet. Ne vesztegessen egy másodpercet sem sorban állással, járműre várva. Foglaljon most!

A palermói taxijaink kényelmes székekkel, tiszta bútorokkal és profi sofőrökkel rendelkeznek. Nem kell aggódnia a drága árak miatt, hiszen a végső díjat látnia fogja, amint leadja rendelését az oldalunkon. Versenyképes árakat kínálunk Palermoban, köszönhetően a helyi partnereinknek. Mi több, az egész árat ki lehet fizetni online, biztonságos fizetési felületen keresztül.

Repülőtéri transzfer szolgáltató megfizethető, rögzített fix áron. A Reptéri Transzfer.hu segítségével pontosan és kényelmesen juthat el Palermo reptérre, vagy a repülőtértől a szálláshelyéig.