Sopron

Sopron - Budapest / Budapest - Sopron reptéri transzfer

 
Megbízható, gyors és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását, utazzon kényelmesen és pontosan, Sopron transzfer egyszerűen otthonából a repülőtérre vagy a repülőtérről otthonába.

hónap / nap / óra
utasfelvétel címe
kiválaszott úti cél


 

Sopron - Budapest / Budapest - Sopron reptéri transzfer kedvező áron

 
A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem az ország számos nagyvárosában így Sopronban is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Sopron

Sopron városában hangulatos sétákat tehetünk az évszázados, műemlékekben gazdag belváros hangulatos utcáiban, ódon, barokk díszes erkélyes házak, boltíves kapualjak, árkádos udvarok várják az idelátogatókat. A város környéken várak és főúri kastélyok az ország egyik legnépszerűbb kirándulóhelyévé teszik a középkori Magyarország egyik legfontosabb városát.

Sopron jelképe a Tűztorony, barokk hagymakupolája 58 méter magasra emelkedik a kétfejű sassal, ami a város számos pontjáról látható. A Belváros két központi része a Fő tér és az Orsolya tér.

A város Bécstől 60 km, Budapesttől 220 km távolságra található, a Dunántúl észak-nyugati csücskében helyezkedik el, a Fertő tó medencéje és a Soproni-hegység között, amely természeti adottságainak köszönhetően hagyományos szőlőtermesztő vidék a kékfrankos városa is, a bortermelés több, mint 2000 éves múltra tekint vissza ezen a vidéken.

Nyugati szomszédunktól Ausztriától csupán 6 km választja el, ezért is nevezik a várost az ország nyugati kapujának. A Soproni-hegység az Alpok legkeletibb nyúlványa, ezért kristálytiszta levegőjének köszönhetően Sopron népszerű klimatikus gyógyüdülőhely is.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Sopronban, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Sopronba.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót soproni utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatáshoz juthat.

Pápa, Székesfehérvár

 
Reptéri transzfer foglalás