Pápa

Pápa - Budapest / Budapest - Pápa reptéri transzfer

 
Megbízható és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását, utazzon kényelmesen, Pápa transzfer egyszerűen otthonából a repülőtérre vagy a repülőtérről otthonába.

hónap / nap / óra
utasfelvétel címe
kiválaszott úti cél


 

Pápa - Budapest / Budapest - Pápa reptéri transzfer kedvező áron

 
A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem számos vidéki nagyvárosban, így Pápán is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Pápa A barokk emlékekkel rendelkező Pápa a Dunántúl északi részén található, egyike a legszebb dunántúli városoknak.

A soktornyú városban számos múzeum található leghíresebb ezek közül a Kékfestő Múzeum, amely az egykori üzem tárgyi emlékeit őrzi, és bemutatja a kékfestéssel kapcsolatos ipartörténeti emlékeket, eszközöket és termékeket.

A történelmi hangulatot árasztó óváros utcái mellett érdemes megnézni a Pápai Esterházy kastélyt, amely a városközpontban a Fő téren, a Nagytemplom mögött található.

A városközpontból kisebb sétával elérhető Várkert Fürdő is, amely remek kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyóknak.

A fürdő 3500 m2 vízfelülettel, medencék és csúszdák széles választékával, wellness és gyógyászati szolgáltatásaival várja a vendégeit.

Pápa fekvésének köszönhetően a Dunántúl észak-nyugati részének más látnivalói is könnyen felfedezhetők.

A Reptéri Transzfer a környező városokból: Herend, Ajka, Tapolca, Sárvár, Tata, Veszprém szintén biztosít transzfer lehetőséget a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Pápán, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Pápára.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót székesfehérvári utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

 
Reptéri transzfer foglalás

 
Reptéri transzfer Esztergom
Reptéri transzfer Kaposvár
Reptéri transzfer Vác