Pápa

Pápa – Budapest / Budapest – Pápa reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Pápa, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem számos vidéki nagyvárosban, így Pápán is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

A barokk emlékekkel rendelkező Pápa a Dunántúl északi részén található, egyike a legszebb dunántúli városoknak.

A soktornyú városban számos múzeum található leghíresebb ezek közül a Kékfestő Múzeum, amely az egykori üzem tárgyi emlékeit őrzi, és bemutatja a kékfestéssel kapcsolatos ipartörténeti emlékeket, eszközöket és termékeket.

A történelmi hangulatot árasztó óváros utcái mellett érdemes megnézni a Pápai Esterházy kastélyt, amely a városközpontban a Fő téren, a Nagytemplom mögött található.

A városközpontból kisebb sétával elérhető Várkert Fürdő is, amely remek kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyóknak.

A fürdő 3500 m2 vízfelülettel, medencék és csúszdák széles választékával, wellness és gyógyászati szolgáltatásaival várja a vendégeit.

Pápa fekvésének köszönhetően a Dunántúl észak-nyugati részének más látnivalói is könnyen felfedezhetők.

A Reptéri Transzfer a környező városokból: Herend, Ajka, Tapolca, Sárvár, Tata, Veszprém szintén biztosít transzfer lehetőséget a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Pápán, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Pápára.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót székesfehérvári utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatást kaphat.

reptéri transzfer Veszprém, reptéri transzfer Tata, reptéri transzfer Győr, reptéri transzfer Székesfehérvár, reptéri transzfer Ajka

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban