Tapolca

Tapolca – Budapest / Budapest – Tapolca reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti cél
Reptéri transzfer Tapolca, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, az ország számos nagyvárosában így Tapolcán is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Tapolca remek helyen található, a Balaton-felvidékkel határos, valamint olyan közeli helyekkel körülhatárolt, mint például Keszthely, Tihany, Veszprém.

Tapolca híres a barlangjairól, amik egy közös rendszer részei, az ország egyik leghosszabb egybefüggő barlangjának tekinthető, ilyen a Tapolcai-tavasbarlang, amelynek a hossza több mint 3000 méter, bár egyes adatok alapján ennek közel a triplája feltárt és bejárható. Mindenképpen érdemes tehát meglátogatni az ország egyik legismertebb barlangját.

Érdemes továbbá meglátogatni a Városi Múzeumot, a katolikus és a protestáns templomot. Számos szobrot láthatunk városi sétánk során, ilyenek például a Szentháromság-szobor, a Trianon Emlékmű, továbbá Marton László szobrai.
A város Fő tere is kellemes hangulatú, a városközpontban van a Malom-tó. Továbbá a Romkert őrzi még a régmúltat, valamint a Vízimalom. Érdekessége még, hogy a várost átszeli az Országos Kéktúra útvonala.
Amennyiben további érdekességeket szeretnénk megszemlélni, tökéletes adottságokkal rendelkező a környék, így a Balaton-felvidéki borokat is megkóstolhatjuk, de a közelben lévő várakat is meglátogathatjuk.

A Reptéri Transzfer kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Tapolcán, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Tapolcára.

A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót tapolcai utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Pápa, reptéri transzfer Sárvár, reptéri transzfer Siófok, reptéri transzfer Győr, reptéri transzfer Keszthely

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban