Siófok

Siófok – Budapest / Budapest – Siófok reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti cél




Reptéri transzfer Siófok, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, az ország számos nagyvárosában így Siófokon is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Tökéletes elhelyezkedése miatt Siófok nagyon kedvelt úti cél a Balatonnál. Alig két órás autóútra található Budapesttől, közel esik Székesfehérvár, és a Balaton környéki városok és helyszínek pedig mindösszesen alig karnyújtásnyira helyezkednek el.

Sokszínű látnivalóval találkozhatunk, így egy kellemes városi séta során megtekinthetjük Siófok egyik ikonikus építményét, a fő téren található több mint száz éves Víztornyot szemlélhetjük meg. Nem messze található meg az Evangélikus templom, melyet Makovecz Imre tervezett. A Sarlós Boldogasszony-templom is a város egyik vallási helye. Olyan villákat nézhetünk meg, melyeket a dualizmus korában építettek. Ilyen a Jókai-villa, a Thanhoffer-villa és a Karinthy-villa. A parton megtalálható a BAHART kikötője is, így kellemes hajókázásban is részünk lehet. Érdekesség lehet még a Meteorológiai obszervatórium is. Több múzeummal is rendelkezik, például az Ásványmúzeummal. Ismert továbbá a Rózsakertjéről, a Petőfi sétányról, az Isztria sétányról, Krúdy sétányról, valamint a Jókai Park is említésre méltó.

A Reptéri Transzfer kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Siófokon, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Siófokra.

A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót siófoki utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Nagykanizsa, reptéri transzfer Dombóvár, reptéri transzfer Paks, reptéri transzfer Balatonboglár, reptéri transzfer Székesfehérvár

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban