Tata - Budapest / Budapest - Tata reptéri transzfer

 
Megbízható, gyors és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását, utazzon kényelmesen és pontosan, Tatai transzfer egyszerűen otthonából a repülőtérre vagy a repülőtérről otthonába.

hónap / nap / óra
utasfelvétel címe
kiválaszott úti cél


 

Tata - Budapest / Budapest - Tata reptéri transzfer kedvező áron

 
A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem az ország számos nagyobb városában így Tatán is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

TataLátnivalói és természeti értékei miatt Tata egy közkedvelt úti cél, a vizek városának is szokták nevezni emellett műemlékei, és múzeumai is vonzzák az ide látogatókat. A város közepén található az Öreg-tó melynek partján a város leghíresebb nevezetessége a Tatai vár áll.

Tata jelképe a XIV. század végén épült aranykora Zsigmond és Mátyás király idejére esett. A Gerecse hegység lábánál elhelyezkedő város főbb nevezetességei még az Esterházy-kastély, Angolpark és Műromok, Tatai vízimalmok, Kiskastély, Kálvária-domb.

Tatát a vízimalmok városának is lehetne nevezhetni, hiszen számos megmarad malomépület is megtekinthető a városban. A tatai vízimalmok komoly múltra tekintenek vissza, már a 13-14. századi források is említik gazdasági szerepüket.

A város központjától (észak-északnyugati irányban) másfél kilométerre található a Fényes-fürdő és a 2014-ben kialakított Fényes tanösvény. Az egész évben látogatható tanösvény egy 18 megállóból álló ökoturisztikai útvonalat kínál az látogatók számára, megtekintése egy remek családi programként is szolgálhat.

Tata - Budapest ferihegyi repülőtér távolsága autóval: 100 km.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Tatán, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Tatára.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót tatai utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

 
Reptéri transzfer foglalás