Esztergom

Esztergom – Budapest / Budapest – Esztergom transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig, fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Esztergom, egyszerűen a reptérre


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos nagyobb városában és Esztergomban is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Esztergom kedvelt idegenforgalmi célpont, itt található Európa egyik legnagyobb bazilikája.

A bazilika hossza 118 m, szélessége 49 m, magassága az altemplomtól a kupola gömbjéig 100 m ezzel Magyarország legmagasabb épülete.

A Közép-Dunántúli régióban a Duna jobb partján elhelyezkedő város Szent István szülő és koronázási helye, a város gazdag kulturális szempontból és bővelkedik történelmi látnivalókban: Esztergomi Bazilika, Városháza, Esztergomi vár, Prímási palota, Kis-Duna sétány, Duna Múzeum, Mária Valéria híd, Aqua-sziget.

A Duna-menti város természeti szépségekkel is rendelkezik. Esztergomból egy kirándulás során könnyen megközelíthető a Búbánatvölgy, Rám-szakadék, a Visegrádi hegység és a Pilis hegység számos turista útvonala.

Esztergom és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 80 km távolság, az utazási idő kb. 1 óra 15-30 perc.

A Reptéri Transzfer.hu a környező településekről: Dorog, Tát, Visegrád, Dömös, Nyergesújfalu szintén biztosít transzfer lehetőséget.

A Reptéri Transzfer a reptérre kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal utazik külföldre, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz. A privát transzferrel a Liszt Ferenc repülőtérről Esztergom és környéke is könnyen megközelíthető.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Esztergomban, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Esztergomba.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót kaposvári utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Vác, reptéri transzfer Szentendre, reptéri transzfer Dunakeszi, reptéri transzfer Budakeszi

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban