Székesfehérvár

Székesfehérvár – BUD / BUD – Székesfehérvár transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig, fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Székesfehérvár, egyszerűen a reptérre


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem számos vidéki nagyvárosban, így Székesfehérváron is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Székesfehérvár a Közép-Dunántúl régió központja, Budapest és a Balaton között félúton helyezkedik el, közlekedési csomópont.

A várost Géza fejedelem alapította 972-ben. Magyarország leggazdagabb történelmi örökségével rendelkező városok egyike, látnivalókban bővelkedik: Országalma, Városháza, Hiemer-ház, Bory-vár, Püspöki palota, Romkert, Órajáték, mind a városnéző programok kötelező részei. Az Országalma a Városház tér közepén található az oroszlános díszkúttal. A Főtérhez közel eső Hiemer-ház barokk-rokokó stílusával a város legszebb műemlékeinek egyike. A Bory-vár egy különleges épületcsoport Székesfehérvár Öreghegy városrészében található. Az egyik legnagyobb múltú, hajdani királyi székhely a városnézés mellett számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A belvárosban több hangulatos kávézó, bisztró és étterem várja vendégeit.

A várostól mindössze 10 km távolságra található a Velencei-tó a tó és az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre Székesfehérvárról és a környező településekről is biztosítunk reptéri transzfer szolgáltatást. Veszprém, Várpalota, Velence, Mór, Agárd, Sárbogárd, Tata, Martonvásár.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Székesfehérváron, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Székesfehérvárra.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót székesfehérvári utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

reptéri transzfer Veszprém, reptéri transzfer Tata, reptéri transzfer Érd, reptéri transzfer Balatonfüred, reptéri transzfer Siófok

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban