Székesfehérvár

Székesfehérvár – BUD / BUD – Székesfehérvár transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig, fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Székesfehérvár, egyszerűen a reptérre


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem számos vidéki nagyvárosban, így Székesfehérváron is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Székesfehérvár a Közép-Dunántúl régió központja, Budapest és a Balaton között félúton helyezkedik el, közlekedési csomópont.

A várost Géza fejedelem alapította 972-ben. Magyarország leggazdagabb történelmi örökségével rendelkező városok egyike, látnivalókban bővelkedik: Országalma, Városháza, Hiemer-ház, Bory-vár, Püspöki palota, Romkert, Órajáték, mind a városnéző programok kötelező részei. Az Országalma a Városház tér közepén található az oroszlános díszkúttal. A Főtérhez közel eső Hiemer-ház barokk-rokokó stílusával a város legszebb műemlékeinek egyike. A Bory-vár egy különleges épületcsoport Székesfehérvár Öreghegy városrészében található. Az egyik legnagyobb múltú, hajdani királyi székhely a városnézés mellett számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A belvárosban több hangulatos kávézó, bisztró és étterem várja vendégeit.

A várostól mindössze 10 km távolságra található a Velencei-tó a tó és az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre Székesfehérvárról és a környező településekről is biztosítunk reptéri transzfer szolgáltatást. Veszprém, Várpalota, Velence, Mór, Agárd, Sárbogárd, Tata, Martonvásár.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Székesfehérváron, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Székesfehérvárra.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót székesfehérvári utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

reptéri transzfer Veszprém, reptéri transzfer Tata, reptéri transzfer Érd

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban