Székesfehérvár

Székesfehérvár - Budapest / Budapest - Székesfehérvár reptéri transzfer

 
Megbízható és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását, utazzon kényelmesen Székesfehérvár transzfer egyszerűen otthonából a repülőtérre vagy a repülőtérről otthonába.

hónap / nap / óra
utasfelvétel címe
kiválaszott úti cél


 

Székesfehérvár - Budapest / Budapest - Székesfehérvár reptéri transzfer kedvező áron

 
A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem számos vidéki nagyvárosban, így Székesfehérváron is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

SzékesfehérvárSzékesfehérvár a Közép-Dunántúl régió központja, Budapest és a Balaton között félúton helyezkedik el, közlekedési csomópont.

A várost Géza fejedelem alapította 972-ben. Magyarország leggazdagabb történelmi örökségével rendelkező városok egyike, látnivalókban bővelkedik: Országalma, Városháza, Hiemer-ház, Bory-vár, Püspöki palota, Romkert, Órajáték, mind a városnéző programok kötelező részei.  Az Országalma a Városház tér közepén található az oroszlános díszkúttal. A Főtérhez közel eső Hiemer-ház barokk-rokokó stílusával a város legszebb műemlékeinek egyike. A Bory-vár egy különleges épületcsoport Székesfehérvár Öreghegy városrészében található.  Az egyik legnagyobb múltú, hajdani királyi székhely a városnézés mellett számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A belvárosban több hangulatos kávézó, bisztró és étterem várja vendégeit.

A várostól mindössze 10 km távolságra található a Velencei-tó a tó és az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre Székesfehérvárról és a környező településekről is biztosítunk reptéri transzfer szolgáltatást. Veszprém, Várpalota, Velence, Mór, Agárd, Sárbogárd, Tata, Martonvásár.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Székesfehérváron, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Székesfehérvárra.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót székesfehérvári utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

 
Reptéri transzfer foglalás