Zalaegerszeg

Zalaegerszeg – BUD / BUD – Zalaegerszeg reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Zalaegerszeg, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos nagyvárosában így Zalaegerszegen is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Zalaegerszeg Zala megyében található, a megye székhelye, Nyugat-Magyarországon. Közel esik Keszthely és így a Balaton, valamint az osztrák, szlovén és a horvát határ. Szintén belátható távolságra van autóval a festői Graz városa is. A város lakosainak száma közel 60.000 fő, ezzel a 17. legnépesebb városa az országnak.

A városba látogatva számos építményt, templomot, múzeumot meglátogathatunk. Templomai közül több is van, most csak néhány érdekesebbet említve: a város központjában áll a barokk stílusban megépített Mária Magdolna római katolikus plébániatemplom, mely az 1700-as évek közepén épült. A városban található Mindszenty József emléktemploma, a Szűz Mária Szeplőtelen Szíve templom. A református templom is említésre méltó, mivel erdélyi stílusban, vörös homokkőből és fából építették a 20. század elején, különleges látványt nyújt. Ezeken túl még több templom is található, például a Szenterzsébethegy városrészben vagy Ebergény városrészben.

Múzeumok közül is kedvünkre válogathatunk. A Göcseji Múzeumban különböző kerámiákat nézhetünk meg. Ehhez kapcsolódóan a Göcseji Szabadtéri Néprajzi Múzeum is érdekes lehet, ez a skanzen az olai városrészhez tartozik. További érdekesség lehet a Finnugor Néprajzi Park és a Magyar Olajipari Múzeum, ez utóbbi a skanzenhez közel helyezkedik el. Ahol egykoron zsinagóga állt, most helyette a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem található meg. A Kézművesek Háza, valamint a Fazekasház kínálhat még jó programot. A Hűvös Kastély műemléki épület még szintén helyi nevezetesség, valamint a Kvártélyház, mely az 1700-as években a katonák szálláshelyéül szolgált.

Amennyiben vizes élményre vágyunk, úgy ellátogathatunk az AquaCity Élményfürdőbe, emellett még egy helyszín biztosítja az ilyen irányú kikapcsolódást: az Aquapalace Strandfürdő. Természeti látnivalóból is akad bőven a környéken. Az Azáleás-völgy, mely egy botanikai terület. A Csácsi Arborétum hatalmas területtel vár minket, összesen 60 hektáron gyönyörködhetünk a természetben. Valamint a Gébárti-tó is kellemes kikapcsolódásra ad lehetőséget, ha a természetbe szeretnénk ellátogatni.

A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót zalaegerszegi utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Szekszárd, reptéri transzfer Dombóvár, reptéri transzfer Nagykanizsa, reptéri transzfer Keszthely

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban