Zalaegerszeg

Zalaegerszeg – BUD / BUD – Zalaegerszeg reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Zalaegerszeg, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos nagyvárosában így Zalaegerszegen is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Zalaegerszeg Zala megyében található, a megye székhelye, Nyugat-Magyarországon. Közel esik Keszthely és így a Balaton, valamint az osztrák, szlovén és a horvát határ. Szintén belátható távolságra van autóval a festői Graz városa is. A város lakosainak száma közel 60.000 fő, ezzel a 17. legnépesebb városa az országnak.

A városba látogatva számos építményt, templomot, múzeumot meglátogathatunk. Templomai közül több is van, most csak néhány érdekesebbet említve: a város központjában áll a barokk stílusban megépített Mária Magdolna római katolikus plébániatemplom, mely az 1700-as évek közepén épült. A városban található Mindszenty József emléktemploma, a Szűz Mária Szeplőtelen Szíve templom. A református templom is említésre méltó, mivel erdélyi stílusban, vörös homokkőből és fából építették a 20. század elején, különleges látványt nyújt. Ezeken túl még több templom is található, például a Szenterzsébethegy városrészben vagy Ebergény városrészben.

Múzeumok közül is kedvünkre válogathatunk. A Göcseji Múzeumban különböző kerámiákat nézhetünk meg. Ehhez kapcsolódóan a Göcseji Szabadtéri Néprajzi Múzeum is érdekes lehet, ez a skanzen az olai városrészhez tartozik. További érdekesség lehet a Finnugor Néprajzi Park és a Magyar Olajipari Múzeum, ez utóbbi a skanzenhez közel helyezkedik el. Ahol egykoron zsinagóga állt, most helyette a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem található meg. A Kézművesek Háza, valamint a Fazekasház kínálhat még jó programot. A Hűvös Kastély műemléki épület még szintén helyi nevezetesség, valamint a Kvártélyház, mely az 1700-as években a katonák szálláshelyéül szolgált.

Amennyiben vizes élményre vágyunk, úgy ellátogathatunk az AquaCity Élményfürdőbe, emellett még egy helyszín biztosítja az ilyen irányú kikapcsolódást: az Aquapalace Strandfürdő. Természeti látnivalóból is akad bőven a környéken. Az Azáleás-völgy, mely egy botanikai terület. A Csácsi Arborétum hatalmas területtel vár minket, összesen 60 hektáron gyönyörködhetünk a természetben. Valamint a Gébárti-tó is kellemes kikapcsolódásra ad lehetőséget, ha a természetbe szeretnénk ellátogatni.

A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót zalaegerszegi utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Szekszárd, reptéri transzfer Dombóvár, reptéri transzfer Nagykanizsa

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban