Nagykanizsa

Nagykanizsa – BUD / BUD – Nagykanizsa reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti cél
Reptéri transzfer Nagykanizsa, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, az ország számos nagyvárosában így Nagykanizsán is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Nagykanizsa Magyarország dél-nyugati részén fekszik, közvetlen közelében található a horvát és a szlovén határ. Látnivalókban bővelkedő városról van szó, mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő látnivalót, illetve élményt. Látnivalók között említhető a Deák Ferenc tér, ahol a Felsővárosi városrész temploma található. A Csónakázó-tó nagyszerű élményt nyújt, ha egy kis vizes élményre vágyunk. A Bankpalota is érdekes látnivaló lehet. Olyan szép régi, patinás épületeket láthatunk, mint az Inkey kápolna, vagy a Lackenbacher-ház, Zsinagóga, Grünhut-ház, Axenti-ház. Ezek mind műemlékvédelem alatt álló épületek.

Számos emlékmű és szobor található meg Nagykanizsán. Így az Aradi emlékpark, a Deák Ferenc szobor a Deák téren, Kossuth Lajos szobor, Szentháromság-szobor, Nagy-Magyarország-emlékmű, a Török-kút.

Több múzeuma is van; a Thury György Múzeum, Magyar Plakát Ház, Képzőművészetek Háza. Továbbá olyan jelentős építményeket csodálhatunk meg, mint a Kávégyár, Kórházkápolna, Piarista kápolna, Postaház és a Postapalota, a Rosenfeld-ház, Városháza.

Amennyiben kicsit kitekintünk Nagykanizsáról, de a környéken maradunk, érdemes ellátogatni a Nagykanizsai kilátóba, ahonnan gyönyörű panoráma kilátás vár ránk, nem messzi tőle található Botszentgyörgy vára, vagy más nevén Romlott vára, a várnak különleges atmoszférája van, ugyanis különleges legendák szövik át Romlott várát, amik egészen a török időkig nyúlnak vissza. A történelem szerelmeseinek, valamint mindenkinek ajánlott meglátogatnia, akik a történelem végtelenségén szeretnek elmerengeni.

Zalában további gyönyörű helyekre látogathatunk el, ugyanakkor innen már csak egy karnyújtásnyira fekszik Horvátország, valamint Szlovénia. Autóval könnyedén elérhetjük például a horvát Kaproncát és Csáktornyát, valamint a Muraköz is itt található. Szlovéniába átlátogatva Lendva esik legközelebb a határhoz és így Nagykanizsához.

Azonban még határon belül is bőven akad a közelben izgalmas élményeket ígérő programok és látnivalók. Ilyen ismertebb Zalakaros, és nem sokkal messzebb pedig a Balaton. Ezeken a helyeken kellemesen megmártózhatunk, Zalakaroson a Termáltóban, vagy Balatonon például Balatonmáriafürdőn vagy Keszthelyen, de innen szinte bármerre kitekinthetünk.

A Reptéri Transzfer kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Nagykanizsán, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Nagykanizsára.

A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót nagykanizsai utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Szekszárd, reptéri transzfer Dombóvár, reptéri transzfer Paks, reptéri transzfer Zalaegerszeg, reptéri transzfer Keszthely

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban