Bari

Bari reptéri transzfer


Bari Dél-Olaszország legnagyobb városa, ahol a helyi látnivalók és a homokos strandok miatt, népszerű nyaralási úti cél. A város Olaszország délkeleti partvidékén Pescara és Lecce között található.

A város legfőbb látnivalói az ódon városfallal körülvett Bari Vecchia városrészben találhatók, amely egy kis félszigetre épült, ahol a szűk és kanyargós utcák, apró terek gondoskodnak az igaz mediterrán hangulatról.

A látnivalók közül kiemelkedik a Szent Miklós Bazilika (Basilica di San Nicola), mint a román kori építészet egyik legszebb emléke, emellett a Katedrális (San Sabino) amely eredetileg bizánci stílusban épült a XI. században, majd pusztulását követően a XII. században román stílusban építették újjá.

A városnak közvetlen tengeri kapcsolata van Horvátországgal (Dubrovnik), Montenegróval (Bar), Albániával és Görögországgal.

Puglia régióban remek kirándulásokat lehet tenni, repéri taxi segítségével könnyen és gyorsan elérhető Bariból, Polignano a Mare, Monopoli, Ostuni, Alberobello, Matera települései.

Alberobello egy különös, igazi mesebeli település 60 km távolságra Baritól. A 70 km-re található Matera, pedig a sziklába vájt barlanglakások városa.

A repülőtéri transzfereket a Suntransfers segítségével gyorsan és egyszerűen lefoglalhatja, bármelyik helyszínt választja, megbízható és olcsó reptéri transzfer gondoskodik arról, hogy kellemesen induljon milánói időtöltése.

Repülőtéri transzfer szolgáltató megfizethető, rögzített fix áron. A Reptéri Transzfer.hu segítségével pontosan és kényelmesen juthat el Bari repülőteréről üdülőhelyére, vagy más közeli célállomásokra.

Vegye igénybe kiváló minőségű transzferszolgáltatásunkat meglepően kedvező áron. Fontos, hogy utazás közben is komfortosan érezze magát, ezért a Suntransfers repülőtéri szolgáltató szolgáltató mindent megtesz azért, hogy Ön a lehető legnyugodtabban és legkényelmesebben utazzon.