Budaörs

Budaörs – Budapest / Budapest – Budaörs reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti cél
Reptéri transzfer Budaörs, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, az ország számos nagyvárosában így Budaörsön is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Budaörs az egyik legjobb elhelyezkedésű város Magyarországon. Közel esik a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérhez, valamint Budapest belvárosához. Emellett a Budai-hegység határolja, így természetközeli is egyben.

Olyan nevezetességeket látogathatunk meg, mint a Nepomuki Szent János-templom, a Kőhegyi-kápolna, ami 235 méter magasságban van a Budai-hegységben. Érdekessége, hogy ez még a város része, ugyanis a város körbenőtte, tekintve Budaörs egyre nagyobb népszerűségét. Híres a Kálvária is, ami a Kálvária-dombon helyezkedik el. Több kápolna is található a környéken, ilyen még a Csulits és a Starentanz kápolna.

Amennyiben egy kellemesebb sétára vágyunk, érdemes felkeresni a Csíki Pihenőkertet, ami egy Árpád-kori lelőhely is.
Budaörs bővelkedik a római kori leletekben, így a Városi Régészeti Kiállításon megtekinthetjük.
Bleyer Jakab gyűjteményét is megtekinthetjük, továbbá több szobrot és emlékművet is találhatunk, külön érdekes lehet a Vitorlázórepülő-emlékmű.

A város remek fekvése miatt további lehetőségeink is vannak, amik tényleg csak egy karnyújtásnyira találhatóak.

A Reptéri Transzfer kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Budaörsön, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Budaörsre.

A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót budaörsi utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Érd, reptéri transzfer Budakeszi, reptéri transzfer Paks

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban