Paks - Budapest / Budapest - Paks reptéri transzfer

 
Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását, utazzon egyszerűen, háztól-házig, Paks transzfer otthonról a repülőtérre vagy a repülőtérről hazáig.

hónap / nap / óra
utasfelvétel címe
kiválaszott úti cél


 

Paks - Budapest / Budapest - Paks reptéri transzfer kedvező áron

 
A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos nagyobb városában és Pakson is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Paks
Paks Tolna megyében található, közel húszezer lakosával Szekszárd és Dombóvár után Tolna megye harmadik legnépesebb települése.

Ismertségét főként atomerőművének köszönheti. A paksi atomerőmű Magyarország egyetlen atomerőműve. Építését 1966-ban határozták el, majd 1969 és 1987 között épült meg Pakson.

A település gazdaságát a dunai hajózás, a kereskedelem lendítette fel. A víznek köszönhetően tudták felépíteni az atomerőművet, hozzájárult a hajómalmok működéséhez és a molnárcégek felvirágzásához.

A város híres néptáncegyütteséről, olimpikonjairól és finom halászlevéről.

A transzfer szolgáltatás Paks mellett más további településen is elérhető: Kaposvár, Szekszárd, Dombóvár, Székesfehérvár.

A Reptéri Transzfer foglalási oldalán kiválaszthatja a tervezett utazás időpontját, beállíthatja az indulási-érkezési helyszínt Pakson, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzfer szolgáltatásunkkal a reptérre vagy a reptértől Paksra.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfert paksi utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

 
Reptéri transzfer foglalás