Paks

Paks – Budapest / Budapest – Paks reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Paks, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos nagyobb városában és Pakson is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Paks Tolna megyében található, közel húszezer lakosával Szekszárd és Dombóvár után Tolna megye harmadik legnépesebb települése.

Ismertségét főként atomerőművének köszönheti. A paksi atomerőmű Magyarország egyetlen atomerőműve. Építését 1966-ban határozták el, majd 1969 és 1987 között épült meg Pakson.

A település gazdaságát a dunai hajózás, a kereskedelem lendítette fel. A víznek köszönhetően tudták felépíteni az atomerőművet, hozzájárult a hajómalmok működéséhez és a molnárcégek felvirágzásához. A város híres néptáncegyütteséről, olimpikonjairól és finom halászlevéről.

A transzfer szolgáltatás Paks mellett más további településen is elérhető: Kaposvár, Szekszárd, Dombóvár, Székesfehérvár.

A Reptéri Transzfer foglalási oldalán kiválaszthatja a tervezett utazás időpontját, beállíthatja az indulási-érkezési helyszínt Pakson, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzfer szolgáltatásunkkal a reptérre vagy a reptértől Paksra.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfert paksi utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatást kaphat.

reptéri transzfer Szekszárd, reptéri transzfer Dombóvár, reptéri transzfer Dunaújváros, reptéri transzfer Nagykanizsa

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban