Érd

Érd – Budapest / Budapest – Érd reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Érd, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban így Érden is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Érd megyei jogú város a budapesti agglomerációban, Pest megyében található.

A Reptéri transzfer segítségével egyszerűen lefoglalhatja transzferét Budapest Liszt Ferenc Repülőtér és Érd között.

Érd Budapesttől délre található, a fővárosból az az M6-os, M7-es autópályák mellett a 6-os és a 7-es főúton is megközelíthető.Látnivalói közé tartozik a Minaret, Duna part, Kakukk-hegy, Magyar Földrajzi Múzeum.

Az Érdi minaret a 4 megmaradt hazai minaret egyike (Eger, Szigetvár, Pécs, Érd). Érd környéke is számos látnivalót tartogat. Külföldi utazásához reptéri transzferrel Érdről a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér könnyen megközelíthető.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre Érdről és a környező településekről is biztosítunk reptéri transzfer szolgáltatást. Páty, Biatorbágy, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Tárnok, Diósd, Bicske, Százhalombatta.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Érden, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Érdre.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót külföldi utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatást kaphat.

reptéri transzfer Székesfehérvár, reptéri transzfer Veszprém, reptéri transzfer Tata

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban