Budakeszi

Budakeszi – Budapest / Budapest – Budakeszi transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Budakeszi, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban így Budakeszin is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Budakeszi város Pest megyében, a Budakeszi járás székhelye és második legnépesebb települése Budaörs után. Aki a természet közelségére vágyik, Budakeszin több lehetőség közül is választhat.

Az egykori pihenőerdő területén létrehozott Budakeszi Vadasparkban a vadon élő állatok figyelhetők meg természetes élőhelyeiken, a Budakeszi Erdészeti Arborétumot 50 éve alapították a amely mára több mint 1000 növényfajtát mutat be 31,5 hektáron.A Nagy-Kopasz a Budai-hegység legmagasabb pontja, magassága 559 méter. A Csergezán Pál-kilátóból szép kilátás nyílik a Budai-hegység nagy részére, a Pilis és a Gerecse egyes vonulataira.A város történetének a helytörténeti gyűjtemény állít emléket. A kiállítás gazdag anyaga mutatja be a német nemzetiségű lakosság életét, kultúráját.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre Budakesziről és a környező településekről is biztosítunk reptéri transzfer szolgáltatást. Solymár, Nagykovácsi, Páty, Biatorbágy, Törökbálint, Budaörs, Érd.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a foglalás címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Budakeszin, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Budakeszire.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót külföldi utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

reptéri transzfer Esztergom, reptéri transzfer Érd, reptéri transzfer Tata

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban