Baja - Budapest / Budapest - Baja reptéri transzfer

 
Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását, utazzon egyszerűen, háztól-házig, Baja transzfer otthonról a repülőtérre vagy a repülőtérről hazáig.

hónap / nap / óra
utasfelvétel címe
kiválaszott úti cél


 

Baja - Budapest / Budapest - Baja reptéri transzfer kedvező áron

 
A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos megyeszékhelyén és nagyobb városaiban, így Baján is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

BajaBaja Bács-Kiskun megye második legnagyobb települése, a Duna bal partján fekszik. A város és környékének természeti adottságai egyedülállók, a dunai ártéri erdők különlegessé varázsolják a vidéket, a városba látogatók megkóstolhatják a híres bajai halászlét és a környék borait. A Duna mellékága, a Sugovica a vízi sportok, kirándulások és a horgászat kedvelői számára jelentenek vonzó úti célt. A Petőfi-sziget szigeten uszoda, különböző sportpályák találhatók, a Sugovica homokos partja nyáron sokak által kedvelt fürdőhely.

A városban múzeumok, galériák, kiállítóhelyek várják az érdeklődőket, érdemes felkeresni a város nevezetességeit: Városháza, a mediterrán hangulatú Szentháromság tér, Szentháromság szobor, Páduai Szent Antal Ferences Kolostortemplom, Szent Péter és Szent Pál-templom, Bácskai Kultúrpalota, Petőfi-sziget, Sétáló utca, Déri-kert.

 Baja környékén található a Dávodi Földvári-tó természetvédelmi terület, Gemenci erdő, Szekszárdi borvidék, Hajósi Barokk Kastély, Hajósi Pincefalu. A Gemenci Erdei Vasút az egyetlen ártéri erdészeti kisvasút.

A transzfer szolgáltatás Baja mellett más közeli településen is elérhető: Orosháza, Gyula, Szekszárd, Dombóvár.

A Reptéri Transzfer foglalás oldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja a tervezett utazás időpontját, beállíthatja az indulási-érkezési helyszínt Baján, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzfer szolgáltatásunkkal a reptérre vagy a reptértől Bajára.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer bajai utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

 
Reptéri transzfer foglalás