Gyula

Gyula - Budapest / Budapest - Gyula reptéri transzfer

 
Megbízható és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását, utazzon kényelmesen és pontosan, Gyula transzfer egyszerűen otthonából a Liszt Ferenc reptérre vagy a reptérről otthonába.

hónap / nap / óra
utasfelvétel címe
kiválaszott úti cél


 

Gyula - Budapest / Budapest - Gyula reptéri transzfer kedvező áron

 
A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos településén így Gyulán is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

GyulaGyula az ország délkeleti csücskében, Békés megyében található, az ország egyik legkedveltebb üdülővárosa melyet történelme, kulturális hagyományai és látnivalói tesznek különlegessé.

A gyulai vár Közép-Európa egyetlen épségben fennmaradt gótikus téglavára, a 14-15. században épült vár több évszázados történetéta vármúzeum kiállító termeiben ismerhetik meg a látogatók. A Várszínház nyári fesztivál és számos rendezvény helyszíneként szolgál, a vár melletti tavon lehetőség van csónak bérlésére is. Az Almásy-kastély Látogatóközpontba is érdemes ellátogatni, amely a belvárosban a gyulai várral szemben és a Várfürdő mellett található. A belváros sétát az Élővíz-csatornát szegélyező fűzfa és hársfasor teszi még romantikusabbá.

A Gyulai Várfürdő az ország egyik legszebb fürdője, amely egyben természetvédelmi terület, a várfürdőben gyógyfürdő, élményfürdő, strand és úszómedencék közül lehet válogatni, a több évtizedes múltra visszatekintő minősített gyógyhely az év minden időszakában ideális helyszín a kikapcsolódásra.

A városban számos védett épület található, az egyik legismertebb ezek közül a copf stílusú Százéves Cukrászda, amely több mint száz éves, hiszen 1840-ben alapították. Eredeti bútorzata és berendezési tárgyai miatt is vonzza az érdeklődőket. A város nevezetessége a Ladics Ház, amely egy földszintes polgárház, a 19. század elején épült barokk stílusban, a korabeli polgári életet bemutató múzeum működik.

A közel 800 éves múltra visszatekintő bájos kis történelmi üdülőváros várja a pihenni vágyókat.

A Reptéri Transzfer foglalási oldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Gyulára, így Ön kényelmesen és pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Gyulára. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót gyulai utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatást kaphat!

 
Reptéri transzfer foglalás