Gyula

Gyula – Budapest / Budapest – Gyula reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Gyula, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos településén így Gyulán is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Gyula az ország délkeleti csücskében, Békés megyében található, az ország egyik legkedveltebb üdülővárosa melyet történelme, kulturális hagyományai és látnivalói tesznek különlegessé.

A gyulai vár Közép-Európa egyetlen épségben fennmaradt gótikus téglavára, a 14-15. században épült vár több évszázados történetéta vármúzeum kiállító termeiben ismerhetik meg a látogatók. A Várszínház nyári fesztivál és számos rendezvény helyszíneként szolgál, a vár melletti tavon lehetőség van csónak bérlésére is. Az Almásy-kastély Látogatóközpontba is érdemes ellátogatni, amely a belvárosban a gyulai várral szemben és a Várfürdő mellett található. A belváros sétát az Élővíz-csatornát szegélyező fűzfa és hársfasor teszi még romantikusabbá.

A Gyulai Várfürdő az ország egyik legszebb fürdője, amely egyben természetvédelmi terület, a várfürdőben gyógyfürdő, élményfürdő, strand és úszómedencék közül lehet válogatni, a több évtizedes múltra visszatekintő minősített gyógyhely az év minden időszakában ideális helyszín a kikapcsolódásra.

A városban számos védett épület található, az egyik legismertebb ezek közül a copf stílusú Százéves Cukrászda, amely több mint száz éves, hiszen 1840-ben alapították. Eredeti bútorzata és berendezési tárgyai miatt is vonzza az érdeklődőket. A város nevezetessége a Ladics Ház, amely egy földszintes polgárház, a 19. század elején épült barokk stílusban, a korabeli polgári életet bemutató múzeum működik.

A közel 800 éves múltra visszatekintő bájos kis történelmi üdülőváros várja a pihenni vágyókat.

A Reptéri Transzfer foglalási oldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Gyulára, így Ön kényelmesen és pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Gyulára. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót gyulai utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Szeged, reptéri transzfer Kecskemét, reptéri transzfer Baja, reptéri transzfer Hódmezővásárhely

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban