Hódmezővásárhely

Hódmezővásárhely – BUD / BUD – Hódmezővásárhely

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Hódmezővásárhely, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos megyeszékhelyén és nagyobb városaiban, így Hódmezővásárhelyen is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Hódmezővásárhely a Dél-Alföldön található, Csongrád-Csanád megyében, Szegedtől mindösszesen 20 kilométerre. A megyében a második legnépesebb város, ahol több mint 40.000 lakos él. Közel található a szerb és a román határ, így innen könnyűszerrel további városokat és helyeket látogathatunk meg.

Hódmezővásárhely több látnivalóval is kecsegtet. A város egyik nevezetessége és látványossága a Városháza, ami a Kossuth téren található. Romantikus stílusban épült, Ybl Miklós tervei alapján. Szomszédságában található a Fekete Sas szálló.

Érdemes megnézni a Károlyi-házat, ami egy 1700-as évek végén épült kúria. A városnak több múzeuma is van, így a Tornyai János Múzeum, ahol megtalálható Kiss Lajos néprajzkutató emlékszobája. A múzeumok között említhető az Agrármúzeum, valamint az Alföldi Galéria is. Ez utóbbi a Városháza mellett helyezkedik el. A Csúcsi Fazekasház és a Művésztelep szintén a város ékességei. A híres író, Németh Lászlónak is megtalálható az emlékszobája. A történelem szerelmeseinek jó szívvel ajánlható az Emlékpont múzeum, ami a szocializmus korszakát mutatja be. Bibó Lajos emléktáblája, valamint a Szent István szobor is megtalálható a városban. Érdekesség lehet még a város egy részét körülvevő fal, mely az árvédelmi kőfal, és hosszan végigvezet a város egy részén.

A Csomorkányi templomrom is ismertebb látványosság, alapjai a 13-14. században épültek, mára csak rom található. Több felekezet is jelen volt és van a városban, így találkozhatunk több református templommal is, mint például a barokk stílusú református újtemplommal, vagy az egészen korán épült református ótemplommal. Továbbá a Szentháromság templom és a Szent István templom említhető, valamint a mór stílusú zsinagóga.

A városhoz tartozik egy parkerdő és egy téglagyári tanösvény is, amiket érdemes bejárni.
Hódmezővásárhelytől csupán néhány kilométerre található a Mártélyi holt-Tisza, ami egy remek üdülőhely, minden évszakban gyönyörű látványt mutat, nyáron pedig lehet fürdeni a Tiszában. Itt megtekinthető a Címeres Emlékpark, a Mártélyi Tájvédelmi Körzet, és az Iskolamúzeum.

A Reptéri Transzfer foglalás oldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja a tervezett utazás időpontját, beállíthatja az indulási-érkezési helyszínt Hódmezővásárhelyen, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzfer szolgáltatásunkkal a reptérre vagy a reptértől Hódmezővásárhelyre.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer hódmezővásárhelyi utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatást kaphat.

reptéri transzfer Szeged, reptéri transzfer Gyula, reptéri transzfer Baja, reptéri transzfer Kecskemét, reptéri transzfer Szarvas

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban