Kecskemét

Kecskemét – Budapest / Budapest – Kecskemét transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Kecskemét


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos nagyvárosában így Kecskeméten is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

A komoly kulturális gyökerekkel rendelkező Kecskemét Bács-Kiskun megye székhelye, elhelyezkedésének köszönhetően az ország szinte bármely részéből könnyen megközelíthető, Budapesttől 85 km-re található.

A kecskeméti barackpálinka, a színes kerámia díszekkel ékesített szecessziós épületek és a “Kodály-módszer” teszik a várost igazán ismertté.

Legfőbb látnivalói a Cifrapalota, szecessziós Városháza, Katona József Színház, Nagytemplom, Református templom, Kodály Intézet. A város látnivalói mellet a családi remek családi program lehet lehet a Kecskeméti Fürdő vagy a Kecskeméti Vadaskert meglátogatása.

A Kecskeméti arborétum a központtól mindössze 3 kilométerre található, ahol 62 hektáron különböző növénykülönlegességekkel és védett fajokkal találkozunk. A „Hírös város” szülöttje Kodály Zoltán zeneszerző és Katona József a Bánk Bán című dráma szerzője is.

A Reptéri Transzfer a reptérre kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz. A privát transzferrel a Liszt Ferenc repülőtérről Kecskemét és környéke is könnyen megközelíthető.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Kecskeméten, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Kecskemétre.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót kecskeméti utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Szeged, reptéri transzfer Baja, reptéri transzfer Dunaújváros, reptéri transzfer Szarvas

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban