Kecskemét

Kecskemét - Budapest / Budapest - Kecskemét reptéri transzfer

 
Megbízható, gyors és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását, utazzon kényelmesen és pontosan, Kecskemét transzfer egyszerűen otthonából a repülőtérre vagy a repülőtérről otthonába.

hónap / nap / óra
utasfelvétel címe
kiválaszott úti cél


 

Kecskemét - Budapest / Budapest - Kecskemét reptéri transzfer kedvező áron

 
A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos nagyvárosában így Kecskeméten is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Kecskemét

A komoly kulturális gyökerekkel rendelkező Kecskemét Bács-Kiskun megye székhelye, elhelyezkedésének köszönhetően az ország szinte bármely részéből könnyen megközelíthető, Budapesttől 85 km-re található.

A kecskeméti barackpálinka, a színes kerámia díszekkel ékesített szecessziós épületek és a "Kodály-módszer" teszik a várost igazán ismertté.

Legfőbb látnivalói a Cifrapalota, szecessziós Városháza, Katona József Színház, Nagytemplom, Református templom, Kodály Intézet. A város látnivalói mellet a családi remek családi program lehet lehet a Kecskeméti Fürdő vagy a Kecskeméti Vadaskert meglátogatása.

A Kecskeméti arborétum a központtól mindössze 3 kilométerre található, ahol 62 hektáron különböző növénykülönlegességekkel és védett fajokkal találkozunk. A „Hírös város” szülöttje Kodály Zoltán zeneszerző és Katona József a Bánk Bán című dráma szerzője is.

A Reptéri Transzfer a reptérre kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz. A privát transzferrel a Liszt Ferenc repülőtérről Kecskemét és környéke is könnyen megközelíthető.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Kecskeméten, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Kecskemétre.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót kecskeméti utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

 
Reptéri transzfer foglalás