Kiskunhalas

Kiskunhalas – Budapest / Budapest – Kiskunhalas reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Kiskunhalas, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos településén így Kiskunhalason is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Kiskunhalas ideális kiránduló és nyaralóhely lehet, ugyanis nem csak a településen találunk sok érdekes helyet, látnivalót és akár programlehetőségeket, hanem a környéken. Belátható közelségben helyezkedik el Szeged és Baja. De akár még a közelben lévő Szerb határhoz közeli Szabadkára is ellátogathatunk, további programlehetőségeket keresve.

Világhírű és világszínvonalú a településen található Halasi Csipkemúzeum. E múzeumban a csipkevarrás történetét tekinthetjük meg, valamint számtalan elkészült alkotást is, illetve ennek a folyamatát. Érdemes felkeresni, ugyanis határokon túlívelő hírneve van a halasi csipkének. A Halas Galériában pedig további kiállítási darabokat tekinthetünk meg.

Megtekinthetünk egy, az 1860-as években épített szélmalommal, melynek a neve Sáfrik-féle szélmalom, ami építtetőjéről és tulajdonosáról kapta a nevet. Néprajzi és helytörténeti múzeumként van számon tartva a Thorma János Múzeum. Megnézhetünk egy Tájházat is, melyet az 1700-as évek végén építettek, és folyamatos karbantartás mellett ma is gyönyörű látványt nyújt. Egyúttal érdemes felkeresni a Végh-kúriát is.

A Reptéri Transzfer foglalási oldalán kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Kiskunhalason, így Ön kényelmesen és pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Kiskunhalasra. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót kiskunhalasi utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Kecskemét, reptéri transzfer Szeged, reptéri transzfer Hódmezővásárhely

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban