Szarvas

Szarvas – Budapest / Budapest – Szarvas reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti cél
Reptéri transzfer Szarvas, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, az ország számos városában így Szarvason is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Szarvas az Alföldön található, közelségben van Békés megye székhelye Békéscsaba, valamint Kecskemét. Legismertebb látnivalója az Arborétum, más nevén a Pepi-kert. A Hármas-Körös mentén található meg, száz éves múlttal, 82 hektáron, mamutfenyőket és mocsárciprusokat is láthatunk. Az Arborétumon belül van a Mini-Magyarország, érdekessége, hogy a nagy Magyarország mértani közepén épült meg. Itt nevezetességek, örökségek, híres építmények kicsinyített mása tekinthető meg, méretarányosan. Olyan makettek, mint például a Lánchíd, a Szegedi Dóm és az Egri vár.

Külön érdemes megtekinteni még a Vízi Színházat, mely a Holt-Körös partján található, valamint a „Katalin II.” sétahajót is felkereshetjük, mellyel vízi utazást is tehetünk. Továbbá az Erzsébet-hidat. A Millenniumi emlékmű pedig az egyik legismertebb szimbólumává vált Szarvasnak. Több kastéllyal is találkozhatunk, így a Bolza-kastéllyal, a Csáky-kastéllyal, valamint a Mitrovszky-kastéllyal.

Szarvason Gyógyfürdő is működik, így lehetőség adódik a termálvízben rekreálódni. Érdemes lehet felkeresni Szarvast, hiszen rengetek programlehetőség és látnivaló vár az idelátogatókra.

A Reptéri Transzfer kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Szarvason, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Szarvasra.

A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót szarvasi utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Hódmezővásárhely, reptéri transzfer Szeged, reptéri transzfer Kecskemét

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban