Szarvas

Szarvas – Budapest / Budapest – Szarvas reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti cél
Reptéri transzfer Szarvas, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, az ország számos városában így Szarvason is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Szarvas az Alföldön található, közelségben van Békés megye székhelye Békéscsaba, valamint Kecskemét. Legismertebb látnivalója az Arborétum, más nevén a Pepi-kert. A Hármas-Körös mentén található meg, száz éves múlttal, 82 hektáron, mamutfenyőket és mocsárciprusokat is láthatunk. Az Arborétumon belül van a Mini-Magyarország, érdekessége, hogy a nagy Magyarország mértani közepén épült meg. Itt nevezetességek, örökségek, híres építmények kicsinyített mása tekinthető meg, méretarányosan. Olyan makettek, mint például a Lánchíd, a Szegedi Dóm és az Egri vár.

Külön érdemes megtekinteni még a Vízi Színházat, mely a Holt-Körös partján található, valamint a „Katalin II.” sétahajót is felkereshetjük, mellyel vízi utazást is tehetünk. Továbbá az Erzsébet-hidat. A Millenniumi emlékmű pedig az egyik legismertebb szimbólumává vált Szarvasnak. Több kastéllyal is találkozhatunk, így a Bolza-kastéllyal, a Csáky-kastéllyal, valamint a Mitrovszky-kastéllyal.

Szarvason Gyógyfürdő is működik, így lehetőség adódik a termálvízben rekreálódni. Érdemes lehet felkeresni Szarvast, hiszen rengetek programlehetőség és látnivaló vár az idelátogatókra.

A Reptéri Transzfer kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Szarvason, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Szarvasra.

A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót szarvasi utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Hódmezővásárhely, reptéri transzfer Szeged, reptéri transzfer Kiskunhalas, reptéri transzfer Kecskemét

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban