Zakynthos

Zakynthos reptéri transzfer


Zakynthos repülőtere, a Dionysios Solomos 6 km-re fekszik Zakynthos városától délre, 1 km-re a híres Laganas üdülőhelytől.

Zakynthos, vagy Zante a Jón-tenger legszebb és legnépszerűbb szigetei közé tartozik, Kefalónia szigetétől délre található. A sziget messze földön híres arany homokos strandjairól és türkizkék vizéről, gazdag kultúrájáról és hagyományairól! Népszerűségét nyüzsgő, intenzív éjszakai életének is köszönheti, mely által a fiatalok gyakori célpontja.

Zakynthos város a sziget fővárosa, érdekes múzeumokkal és a velencei várral a hegy tetején.
A sziget leghíresebb strandja a Navagio, mely arany homokkal és az egzotikus kék vizekkel várja látogatóit, hajóúttal való felfedezése felejthetetlen élményt nyújt, csakúgy, mint a kék barlang megtekintése. Csodálatos strandjai közé tartozik még a Vassilikos, Gerakas, Spiantza, Kalamaki, Porto Zoro és más helyek a déli oldalon.

A sziget éghajlata enyhe mediterrán, a téli hónapokban sok csapadék, nyáron ragyogó napsütés jellemzi. A fenyőfákkal, olajfa ligetekkel és gazdag növényzettel borított sziget valószínűleg ennek köszönheti természeti szépségét, nem véletlen tehát, hogy a velenceiek Zakynthos szigetét Fior di Levante-nak, azaz a Kelet virágának nevezték el.

A varázslatos Jón-sziget, látnivalókkal és érdekes nevezetességekkel büszkélkedhet, az ide látogató számára számos szórakozási-és kikapcsolódási helyet biztosít, mindent, amire csak szüksége lehet egy felejthetetlen nyaraláshoz!

A repülőtéri transzfert a Suntransfers segítségével gyorsan és egyszerűen lefoglalhatja, bármelyik helyszínt választja, megbízható és olcsó reptéri transzfer gondoskodik arról, hogy kellemesen induljon görögországi nyaralása.

Vegye igénybe a kiváló minőségű transzfer szolgáltatást meglepően kedvező áron. Fontos, hogy utazás közben is komfortosan érezze magát, ezért a Suntransfers repülőtéri szolgáltató mindent megtesz azért, hogy Ön a lehető legnyugodtabban és legkényelmesebben utazzon a nyaralása során.