Orosháza

Orosháza – Budapest / Budapest – Orosháza transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig, fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Orosháza, egyszerűen a reptérre


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos településén így Orosházán is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

A Csongrád és Békés megye határán fekvő Orosháza főként a város üdülőhelyéről Gyopárosfürdőről ismert, de emellett a város számos természeti és épített örökség látnivalóival várja látogatóit. A város egyik különlegessége a Kútmúzeum és a hozzá tartozó víztörténeti kiállítás, amelyet érdemes megtekinteni, a főtéren található Orosháza legújabb köztéri alkotása az üveg körtefa, ez az alkotás egyedülállónak számít 5 méteres magasságával.

A Panoráma kilátó Gyopárosfürdő és a város egyik különleges nevezetessége, a város szimbóluma. Amellett, hogy innen a környék természeti és környezeti szépségeiben gyönyörködhetünk, ha felmegyünk a csigalépcsőn egy múzeumot is megtekinthetünk. Gyopárosfürdő egyszerre strand, gyógyfürdő, élményfürdő és sportközpont az ország egyik kiemelt jelentőségű kedvelt fürdőhelye, ahol több mint hatezer négyzetméteren várják a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeket. 800 méterre a Gyopárosi Gyógy-, Park-, és Élményfürdőtől, egy 50 hektáros ősparkban található az Alföld Gyöngye Kalandpark. A kalandpark legfontosabb attrakciója egy összefüggő, hosszú pálya ügyességi akadályokkal, a leghosszabb csúszó pálya 50 méter.

Látnivalók még a városban és a közelben: Szántó Kovács János Területi Múzeum, Városi Képtár, Rágyánszki Arborétum, Gémes-palota, Orosházi horgásztavak, Gellértegyházi Történelmi Szabadidős Emlékpark Kardoskúti Fehértó, Nagymágocsi-kastély.

A Reptéri Transzfer kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Orosházára, így Ön kényelmesen és pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Orosházára. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót orosházi utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Szeged, reptéri transzfer Hódmezővásárhely, reptéri transzfer Kecskemét

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban