Dunaújváros

Dunaújváros – BUD / BUD – Dunaújváros transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Dunaújváros, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos megyeszékhelyén és nagyobb városaiban, így Dunaújvárosban is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Dunaújváros Fejér megyében található, közvetlen a Duna jobb partján helyezkedik el. Egy nagyon fejlődő és egyre népszerűbb városról van szó, kulturális és gazdasági élete folyamatosan növekszik, valamint a sportélet egyik legkiemelkedőbb helyszínéről van szó, továbbá egyetemváros is. Kisebb városnak gondolhatnánk, ugyanakkor teli van látványossággal, számos építménye, intézménye, múzeuma és más turisztikai látnivalója van, ami miatt érdemes időt tölteni a városban.

Vallási építményei közül ismert az 1600-as évek végén épült ortodox templom, más nevén a Ráctemplom. Továbbá ismertek a református és az evangélikus templomok, melyeket Ybl-díjas építészek terveztek. A katolikus templomok is kellemes látványt nyújtanak, így a Szentháromság-templom, ami az óvárosban helyezkedik el, valamint a Krisztus király templom. A történelem szerelmesei ezek mellett még örömüket lelhetik a Romkertben és a Római kőtárban. A híres Mithrász-táblát itt találták meg. Dunaújváros városképét jellemzik a nagy és sudár fák, valamint a parkok, így akik amellett, hogy városban szeretnének kirándulni, de ugyanakkor természet közelben maradni, az egyik legjobb választás Dunaújváros.

Több emlékművel is találkozhatunk sétánk során, így a ’48-as hősök emlékművével. A városban, valamint a környéken még számtalan látnivaló vár ránk. Például a Gőzmalom a Baracsi úton, szintén itt az Arborétum, Pálhalmán a Rosti-kastély, Szedrespusztán a Frankl-kúria, Szávitsmajoron a Janitsáry-kúria, Sándorpusztán a Sigray-kúria.

Ezeken túl Nemzetközi Acélszobor Alkotótelep is itt található, valamint a Pentele híd. A sportolóknak a Fabó Éva Sportuszoda ad otthont, azonban a városban található Wellness központ is.
Amennyiben természetbe is vágyunk, úgy izgalmas lehet számunkra az Öreg-hegy, ott is a Kálvária megtekintése. A Duna parton sétálni szintén kellemes élményt nyújt. Dunaújváros szigete, a Szalki-sziget, ami kényelmes üdülőhely manapság. Itt található szabadstrand, éttermek, szoborpark.
Érdemes tehát Dunaújvárost is meglátogatni, hiszen számos lehetőséget tartogat az arra érdeklődőknek. Kellemes és jó adottságai révén kiváló nyaraló- és kirándulóhely lehet.

A Reptéri Transzfer foglalási oldalán kiválaszthatja a tervezett utazás időpontját, beállíthatja az indulási-érkezési helyszínt Dunaújvárosban, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzfer szolgáltatásunkkal a reptérre vagy a reptértől Dunaújvárosba.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer dunaújvárosi utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

reptéri transzfer Szekszárd, reptéri transzfer Dombóvár, reptéri transzfer Baja, reptéri transzfer Kecskemét

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban