Sárbogárd

Sárbogárd – Budapest / Budapest – Sárbogárd reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Sárbogárd, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos településén így Sárbogárdon is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Sárbogárd a Dunántúlon található város, nagyon közel esik a Balatonhoz, így Siófokhoz, továbbá Székesfehérvárhoz, Dunaújvároshoz és Szekszárdhoz is.

A városnak számos nevezetessége van. Egyik ilyen a Zsinagóga, ami jelenleg is műemléki védelem alatt áll, azonban eredeti funkciójában nem működik, hiszen jelenleg ruhaboltként van kialakítva, azonban építészeti stílusa miatt, valamint története miatt érdekes lehet felkeresni. Másik, amit érdemes lehet megtekinteni, az a Térmeg-ház, mely tájmúzeumként működik. Egyúttal a Sárbogárdi tájházat is érdemes felkeresni, itt ugyanis megismerhetjük Sárbogárd múltját és történelmét.

A “Bolondvár” pedig a város mellett található, egy igen érdekes bronzkori földvár, hossza 160 méter. Szintén a város körül találjuk meg a Rétszilasi-tavak Természetvédelmi Területet, mely 1500 hektáron terül el, halastavakkal és nádasokkal. Madarak átvonulási helyeként is számon tartják, valamint többfajta madár és vidrák lakhelyéül szolgál. Ez a terület a Duna–Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozik.

Továbbá még katolikus és református templomokat fedezhetünk fel a városban, valamint szobrokat, parkokat.

A Reptéri Transzfer foglalási oldalán, a repteritranszfer.hu/foglalas címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Gyulára, így Ön kényelmesen és pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Sárbogárdra. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót sárbogárdi utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Tapolca, reptéri transzfer Ajka, reptéri transzfer Dombóvár, reptéri transzfer Bonyhád, reptéri transzfer Dunaföldvár

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban