Ajka

Ajka – Budapest / Budapest – Ajka reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Ajka, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos nagyvárosában így Ajkán is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Ajka az ország egyik legjobban megközelítő helyén fekszik. Belátható közelségre Budapesttől, Székesfehérvártól, a Balaton pedig mindössze egy karnyújtásnyira található.

A városban olyan érdekességeket láthatunk, mint például a katolikus és az evangélikus templom, a városliget pedig remek lehetőséget ad sétálni, vagy akár csónakázni is az itt található tavon, emellett több szoborral is találkozhatunk sétánk során. A Városi Múzeumba és a Fotógalériába is ellátogathatunk, ahol számos festményt csodálhatunk meg. Fekete István-gyűjteményt is megnézhetjük, valamint nem meglepő, hogy a városban többször is belebotlunk íróóriásunkhoz kapcsolódó formációba, így például a városligetben található mellszobrába, valamint a Vuk szereplőinek szobrocskáiba.

Továbbá még megnézhetjük az Ajka Kristály üveggyárat is. Bányászati Múzeumba és Parkerdőt látogathatunk.
Ezeken túlmenően a környéken további számos látnivaló vár, ilyen például a sümegi vár több vár mellett, ami a közelben található, a Balaton-felvidék, ami nem csak gyönyörű tájairól, hanem borairól is ismert, továbbá Veszprém is karnyújtásnyira fekszik.

A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót ajkai utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Pápa, reptéri transzfer Veszprém, reptéri transzfer Siófok

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban