Gyöngyös

Gyöngyös – Budapest / Budapest – Gyöngyös transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig, fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Gyöngyös, egyszerűen a reptérre


Gyöngyös remek úti cél lehet akkor is, ha csak néhány napra, vagy egy hosszú hétvégére érkezik Gyöngyösre, vagy a környékre, a város közelében fekvő más településre, Mátraházára, Mátrafüredre, Gyöngyöspüspökibe, Sástóra vagy Kékestetőre. A környéken számos érdekességet fedezhet fel, a város nagyon sok rendezvénynek és programnak ad helyszínt, Gyöngyös egy sor kulturális esemény színtereként várja az érdeklődőket, odautazókat, de az idelátogatók a Mátra közelségét, tiszta erdei levegőjét és csodás panorámáját élvezve kedvelt túra-és kirándulóhelyeket fedezhetnek fel.

A Mátra méltán híres festői természeti környezetéről, itt található Magyarország két legmagasabb hegycsúcsa, a Galya-tető és a Kékes. A kirándulók, a Kék-túra vonalán kirándulók itt élvezhetik az ország egyik, ha nem a legszebb látképét, panorámája rengeteg turistát, idelátogatót vonz az év minden szakában. A Mátrát körülölelő városok és települések, Gyöngyös és környéke – Mátraháza, Mátrafüred, Gyöngyöspüspöki, Sástó, Kékestető – kiváló szolgáltatásaikkal, erdei vendégházaikkal, csodálatos környezetben várják a turistákat, a pihenni, kikapcsolódni, friss hegyi levegőre és gyönyörű erdei tájakra vágyókat.

A város számtalan más érdekességei közé tartoznak régi építészeti remekei, mint a 13. századi alapokon nyugvó barokk Szent Bertalan-templom és az ugyanezen korszakot idéző Ferences templom, Szent Orbán-templom és Kálvária kápolna. Múzeumai között az idelátogatók felfedezhetik Magyarország egyik legnagyobb katolikus egyházi gyűjteményét a Szent Bertalan-templom kincstárában, de megtekinthetik az egyedülálló mamutcsontváz leletét is a Mátra Múzeumban, vagy a Mátra keskeny-nyomtávú erdei kisvasútját, a Mátravasútat, mely Gyöngyös-Mátrafüred és Gyöngyös-Gyöngyössolymos – Lajosháza – Szalajkaház útvonalát köti össze. A Gyöngyös városi termálstrand jótékony hatású vize számos megbetegedéssel szemben gyógyhatással bír, így kiváló hatással rendelkezik a gyógyulni vágyók számára.

Gyöngyös városa számos kulturális eseménnyel várja az idelátogatókat, a Mifeszt Ifjúsági Fesztivál, a Mátra híres borvidékét reprezentáló Gyöngyösi Bornapok, a Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál, a Gyöngyösi Művészeti Hetek színes programkínálatában minden korosztály és érdeklődési kör megtalálhatja a számára legvonzóbb, legérdekesebb rendezvényt.

A Reptéri Transzfer kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít Gyöngyös és környéke, a Mátra felfedezéséhez, akár egyénileg, kettesben, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Gyöngyösön, így Ön kényelmesen, gyorsan, egyszerűen juthat el Ferihegyre, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, vagy Budapest repteréről Gyöngyösre. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót utazásához, most olcsó árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

A Reptéri Transzfer szolgáltatása Budapesten, Pest megyében, valamint számos vidéki nagyvárosban nyújt megbízható, gyors, pontos és kényelmes utazási lehetőséget, Hatvan, Eger, Mezőkövesd, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Kaposvár, Gödöllő, Pécs, Siófok de útvonalai között szerepel számos külföldi nagyváros is, mint Bécs, Pozsony, Kolozsvár, Belgrád, Kassa vagy Eszék. Útvonalaink széles választékában Ön is megtalálhatja a megfelelőt! Utazzon otthonából Ferihegyre, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, vagy a repülőtérről otthonába, válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását!

reptéri transzfer Eger, reptéri transzfer Hatvan, reptéri transzfer Miskolc, reptéri transzfer Jászberény, reptéri transzfer Szerencs

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban