Gödöllő

Gödöllő – Budapest / Budapest – Gödöllő transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig, fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Gödöllő, egyszerűen a reptérre


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban így Gödöllőn is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Gödöllő Budapesttől 30 kilométerre északkeletre található a Gödöllői-dombságban. Közlekedési csomópont, a 3-as főút és az M3-as autópálya szeli át a várost. A város legismertebb nevezetessége a Grassalkovich-kastély vagy más néven a Gödöllői Királyi Kastély.

A városba tett látogatás során mindenképp érdemes megtekinteni Magyarország egyik legnagyobb barokk kastélyát, amely az Osztrák-Magyar Monarchia időszakában, Erzsébet királyné (Sisi) pihenőhelye is volt. A Gödöllői Kastélyhoz tartozik egy kastélypark is, ahol kellemes sétákat lehet tenni. Gödöllő további látnivalói a Gödöllői Barokk Színház, Városi Múzeum, Gödöllői Arborétum, Méhészeti Gyűjtemény. A Városi Múzeumban különböző kiállításokat megtekintve ismerhetjük meg a város történetét. A gödöllői arborétumot 1902-ben alapították 190 hektárnyi területen. Az arborétum érdekessége, hogy mivel erdészeti kutatás céljára hozták létre, ezért az egyes növényfajokból nem csak különálló példányokat, hanem egész erdőket telepítettek be.

A Gödöllői dombság átlagos jellemző tengerszint feletti magassága 150-250 méter. A dombságot főleg lösz és homok borítja. A tájegység legmagasabb pontja a Margita csúcs a maga 345 méteres magasságával.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre Gödöllőről és a környező településekről is biztosítunk reptéri transzfer szolgáltatást. Szada, Veresegyház, Aszód, Hatvan, Érd.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Gödöllőn, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Gödöllőre.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót gödöllői utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatáshoz juthat.

reptéri transzfer Eger, reptéri transzfer Hatvan, reptéri transzfer Miskolc, reptéri transzfer Vác, reptéri transzfer Cegléd

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban