Vác

Vác – Budapest / Budapest – Vác reptéri transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Vác, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem az ország számos nagyobb városában így Vácon is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Vác a Dunakanyar keleti központja a Duna bal partján, Budapesttől 30 km távolságra található.

Műemlékekben gazdag belvárosa, barokk főtere kellemes sétákkal, múzeumai, és kulturális élete gazdag program kínálattal várja az idelátogatókat. Vácot sokan keresik fel gazdag történelmi öröksége és sok látnivalója miatt, köszönhetően annak, hogy Budapestről is könnyen megközelíthető.
A váci diadalív vagy ahogy a helyiek emlegetik Kőkapu Magyarország egyetlen diadalíve, mely Mária Terézia tiszteletére épült.

A Börzsöny közelsége miatt a város kiinduló pontja lehet gyalogos és kerékpártúráknak is, számos kirándulóhely található.

A Liszt Ferenc repülotér és Vác közötti távolság 61 km, utazóidő kb. 50p – 1 óraVác mellett több környező településről is igénybe vehető a Reptéri Transzfer.hu szolgáltatása: Szob, Zebegény, Nagymaros, Kismaros, Verőce, Sződliget, Dunakeszi

A Reptéri Transzfer foglalási oldalán, a transzfer foglalás címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Vácon, így Ön egyszerűen, kényelmesen és pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Vácra.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót váci utazásához, most kedvező áron minőségi szolgáltatást kaphat.

reptéri transzfer Gödöllő, reptéri transzfer Hatvan, reptéri transzfer Szentendre, reptéri transzfer Dunakeszi

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban